Безплатни автобуси за фенове на Лудогорец до София

14:18
Безплатни автобуси за фенове на Лудогорец до София
Община Разград и ПФК Лудогорец организират екскурзия до столицата, където орлите ще гонят историческо влизане в Групите на Шампионската лига. За целта с любезното съдействие но община Разград се осигуряват 10 безплатни автобуса за феновете, които ще посетят първия мач от плейофите срещу Базел на 21 август от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", съобщи официалният сайт на шампионите.

Автобусите тръгват в деня на срещата (сряда) в 14:00 часа от паркинга на средношколското общежитие в Разград. Качването в рейсовете става само с предварително записване на телефон 0876/194513. Желателно е феновете, които ще пътуват за София да са се снабдили предварително с билети. В Разград входни талони ще се продават след 12,00 часа в петък (16 август) в магазин "Germanos", в магазин Office 1 Superstore на улица "Св. Климент Охридски" и в бензиностанция OMV на булевард "Странджа".

Община Разград и ПФК Лудогорец призоваха всички жители на Лудогорието да подкрепят любимия отбор, който има исторически шанс да влезе в групите на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация