ГАИС - Енгелхолм, спечелен

13:08
ГАИС - Енгелхолм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 5 познати от 8 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 15.08.2013 г.



Тук имаме чудесни предпоставки за изпълнение на опцията, че и двата тима ще отбележат поне по едно попадение. ГАИС не отбеляза гол в последното си домакинство, като oт началото на сезона в 9 мача на своя стадион не се разписвал само още веднъж. ГАИС е голям клуб за стандартите на Швеция и се цели в участие в елита, а това че забави темпото в последните кръгове ще го принуди днес да търси победата и да атакува.  Енгелхолм се намира в чудесна форма след като взе 12 точки в последните си 4 мача, но той не може да се надява на нищо повече от това да налага агресивен стил на игра, да бележи попадения и да се установи трайно в средната част на колоната. Като знак мачът изглежда непредвидим предвид отличната форма на гостите. От началото на сезона Енгел не се разписвал само в дебютното си излизане и в още едно. В най-скорошните си 5 визити той вкара 10 гола, а първата му среща по-рано през сезона с ГАИС също завърши с изпълнена опция за гол/гол - 1:1.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.57

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zeddrags
15.08.2013 15:13

не мн сигурно повечето мачове на гаис са н/г , въпреки това мача може да излезе така ако първи вкарат гостите , аз неска съм за дегерфорс Х2 иначе за този мач 3 0