Тери: Не аз уволних Моуриньо

15:46
Тери: Не аз уволних Моуриньо
Централният защитник на Челси Джон Тери отрече твърденията на своя бивш съотборник Клод Макелеле, че точно той е виновен за напускането на мениджъра Жозе Моуриньо. В своята автобиография, Макелеле обвинява капитана на "сините" Тери, че е виновен за напускането на португалския специалист. Макелеле написа:

"Аз смятах, че Моуриньо практически е недосегаем, но много играчи се оплакваха от него, най-вече Джон Тери. Когато Тери обяви своето недоволство пред Питър Кениън и го помоли за свой трансфер, собственикът Роман Абрамович реагира моментално. Раздяла с Тери не стоеше в никакъв случай на дневен ред от гледна точка на феновете, играчите и собствениците на клуба. Моуриньо вече си събираше багажа."

Джон Тери обаче отрече за такава случка днес и обяви чрез своите адвокати: "Тези обвинения нямат никаква основа. Ние освен това потвърждаваме (това дори няма нужда от потвърждение), че Джон никога не е искал трансфер."

От Челси също отрекоха такъв развой на нещата и говорител на тима заяви: "Това не истинската версия на нещата по отношение на молбата за трансфер, тъй като такава нямаше. Капитанът ни не е бил отговорен за раздялата с Жозе Моуриньо, а раздялата бе по взаимно съгласие между Челси и Моуриньо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация