Венецуела - Боливия, загубен

19:19
Венецуела - Боливия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 5 познати от 7 мача - 71.4% успеваемост

Залог на деня за 15.08.2013 г.
 


Трудно се избира среща за залог на деня, след като огромна част от днешния тираж е съставен от двубои с приятелски характер. Тук обаче разлика във възможностите и моментните дадености дават внушително предимство в полза на Венецуела. Днешните домакините спечелиха 3 от последните си 4 срещи с Боливия, а при най-скорошния им сблъсък на 07.06.2013 година Боливия беше домакин и се спаси от поредно поражение от венецуелците, само защото успя да изравни за 1:1 броени минути преди края. За днешната среща треньорът на Венецуела заяви, че ще разчита на всичките си титуляри и ще изпробва схемата и начина на игра, които възнамерява да използва в мача от квалификациите срещу Чили. За домакините в игра ще видим Гонзалес (Аарау), Хернандес (Астерас Трополи), Вискарондон (Нант), Сичеро (Нант), Росалес (Твенте), Мартинес (Тюн) и големите звезди Аранго от Борусия М'Гладбах и Рондон от Рубин Казан. Треньорът на Боливия ще разчита само на играчи от домашното първенство и на един подвизаващ се в Аржентина и един в Мексико. От повиканите за този мач от боливийския треньора поради контузии също ще липсват основните Пена, Морено, М.Суарес и Беярано. Венецуела следва отново да победи този съперник с лекота.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.40

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация