Бейл отсече: Повече няма да облека екипа на Тотнъм

16:27
Бейл отсече: Повече няма да облека екипа на Тотнъм
Гарет Бейл потвърди пред съотборниците си от националния тим на Уелс, че няма да облече повече екипа на Тотнъм, пише "The Sun".

Уелс играе приятелски мач с Ейре днес и според британския таблоид, Бейл е бил категоричен пред съотборниците си, че няма повече да облече екипа на шпорите.

Първенството в Англия започва този уикенд и Гарет Бейл няма да вземе участие в първия мач на Тотнъм. Дали ще обявят трансферът му до неделя не се знае, но според "Punto Pelota" Реал Мадрид са предложили две оферти за него. Бейл ще се срещне с Даниел Леви в четвъртък, за да се опита да го убеди да приеме едно от предложенията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

OMVbeach1
16.08.2013 12:42

Според мен трябваше реал да изчака още 1 сезон просто е немислимо от един сезон да прецените колко е добър още един сезон ако се справи добре да го взимат.

sdw
16.08.2013 08:05

Ба един ден "Реал са се отказали от Бейл",след тва точно обратното.Аре пишете следващата тема за Бейл,ако наистина е официална,че наистина е дразнещо.

RMAD1902
15.08.2013 08:48

А дали е истина или някой пак иска да прави интриги да залъгва феновете скай спортс нищо такова няма а как вие разбрахте кво е казал ;д

RQuaresma
15.08.2013 01:38

Вие май не пишете коментари а роман *smile* Ако тръгна да ги чета след 2 дена ще ги прочета бе *lol*

Vasil53
15.08.2013 02:06

Голям си братле ... трябваше някой да го каже рано или късно ахахахаха

Vasil53
15.08.2013 01:06

Ами фен съм на Гарет Бейл ! Първо да започна с това че през първия полу-сезон беше обикновен футболист от Тотнъм ... започна втория полу-сезон и след няколко решителни гола и няколко хубави рейда стана мега-звезда .. нз не ме разбирайте по грешно и аз съм му голям почитател но тези пари са адски много за него ... както прочетох в по-долни коментари цената му е към 40-50-60 милиона ....! Второ - всеки изминал ден излизат нови заглавия , няколко пъти прочетох статии от типа ,, Бейл вече е играч на Реал Мадрид и тнт '' , след това и Ал Кайда намесиха , което е смешно за мен ... Дори СЪН или Мирор или без значение кой вестник - чул не до чул и пишат .. а някой така само да лъжат хората го пишат ... А относно това заглавие ... Ако не иде в Реал М какво ще прави цял сезон няма да играе ли ?

THFC
15.08.2013 00:56

Леле как може да се връзвате на такива статии.Това нещо е написано от The Sun - най-смешния вестник в Англия.Според тях Роналдо беше уреден до 7 август в Ман Ю.
Бейл не е казвал нищо по въпроса.А Тотнъм наистина щеше да приеме 100 млн. ако наистина имаше такава оферта.Но Реал не са отправяли такава оферта едно защото Бейл не им е нужен и второ защото нямат 100 млн. да зеделят за 1 играч.Просто нямат!
Айде със здраве.

YUNOFF
14.08.2013 22:32

Хаха ти ли си единственият идиот не разбрал, че Бейл не му е цената такава заради собственика ни а заради факта, че искаме да го задържим а не да го продаваме. Ама най-накрая каничката ще прелее и някой малоумници като вашият собственик ще даде 100 милиона. Не се излагай кой бяха ПСЖ преди него? Отбор който завършваше ако не се лъжа 17? Аааа не грешка имаше и един сезон 15 *lol**lol**lol* Евреин или не със сигурност разбира повече от бизнес от всякакви араби.

shifter_fd
14.08.2013 23:53

Знаеш защото го провери в Гуугъл *wink* дечко, за разлика от теб не съм. И ти обясних за бизнеса - в предният си коментар ти си противоречиш и се мъчиш на черното да кажеш бяло : хем искат да го запазят, хем това е бизнес. Как е бизнес, когато момчето направи сезона на живота си и можеш да му вземеш поне 70-80 милиона, а ти решаваш да се пазариш за 120. Купувачите ти бягат заради цената, психиката на момчето се сбърква и известно време той не е концентриран над отбора и играта си, а после следва контузия, още една и половината сезон е в мъки. Цената пада и ти разбираш, че си бил алчен идиот заради лакомията си. Това което става с Бейл изобщо няма връзка с примера, който ти ми даваш. Мисли малко нормално, а колкото до ненавистта ми - живях няколко месеца с Израел и знам те какво представляват като хора. П.С. Вярно е това, че имаха що-годе добър състав, а няколко кръга преди края се спасиха от изпадане. И в началото на онзи сезон дори вярвах, че ПСЖ може да се бори за евро-квоти. Но това бе тогава положението, сега си имаме дюнер и той не пести. След време ще почне обаче да пести и ПСЖ пак ще почнат с посредствени игри, но вярвай, че и тогава ще им бъда фен.

YUNOFF
14.08.2013 22:54

Това е бизнес ако ти разполагаш с човек който можеш да продадеш на всякакви безмозъчни същества за нечувани пари няма ли да го направиш? Бизнес не си въртял. Я за пример вземи имаш къща която е не повече от 45 хил. Евро обаче искаш някой богаташче да изтъркаляш и така и става идва на оглед богат руснак(тъй като в България с такива най-вече се работи) той като пита колко пари е къщата ти какво? Ще му кажеш 45 хил с надеждата да вземеш 1 процент от печалбата което е нищо? Няма да му кажеш 45 а ще му кажеш 70 щото знаеш, че има пари и най-важното ще останат за теб достатъчно много. Затова сме на това дереже запада знае как се работи с пари. А гнидо е само този който мрази. Омразата е лошо нещо научи се дечко и знам кой е бил треньор на ПСЖ само не ми минавай с тези номера. Когато можехте спокойно да сте в топ 10 вие се борихте за оцеляване. В Франция имате точно 2 силни периода иначе за купата съм съгласен там сте добре с купичките ама в Лигата? Няма да коментирам ти си знаеш. Айде със здраве.

shifter_fd
14.08.2013 22:43

Точно - имаше ги тези сезони и тогава (естествено ти нямаш идея кой е бил треньор на ПСЖ), но и тогава съм им бил фен. А истината, че еврейската гнида иска да лапне колкото се може повече пари за Бейл, защото е алчно нещожество, ти неможеш да я проумееш. Ти си мислиш, че искат да го задържат. Ами ако този сезон Бейл направи слаб сезон и пропусне половината сезон заради контузия, колко ще му вземе бъдещият концлагерист? Ти не разбираш, че това изчадие намери възможност да го продаде на неземна цена и сега се мъчи да изцоца Перес до последно. Ама слава богу, че на тоя му дойде акъла в главата и се отказа от Бейл. Но честно казано, очаквам в събота да видя Бейл титуляр, а до 1.9.2013 няма да се учудя ако го видя вече и в Реал. Почна да става противно това с Бейл, искам-неискам, искам-неискам .... А ти хвани малко се вземи в ръце, че Бейл е добър, но не 100 млн със сигурност! И докато се чудиш - кажи ми защо изгониха Хари Реднап? (изглеждаше като напускане, но репортерите от Скай разбраха за какво иде реч). Виж че футболът е само пари - Флорентино Перес, шейховете, пуските олигарски - всички пилеят нечувани пари за играчи, но твоята алчна гнидка се излага с исканите пари и си мисли, че останалите са балъци и ще се вържат. Евала на Флорентино, че се отказва. И жалко за Бейл, защото такова действие от страна на шефовете му може да има много гаден ефект за психиката на играча.

Barcelona_4ever
14.08.2013 21:21

Само да ви светна,има разлика между освобождаваща клауза и реална цена ! Щото ми омръзна да се повтарят постоянно не знам си какво алчния евреин .... Тази цена е сложена като освобождаваща клауза с една цел-Бейл да си остане в Тотнъм .. *angry**stop*

catalan
14.08.2013 20:58

Според мен фланелката на Бейл няма да се продава толкова колкото на Роналдо и тея пари ...

ogi999
14.08.2013 21:07

пич футболист от острова продава най-много...виж Бекси или Руни.....няма значение дали са най-добри просто пазар

myzrael
14.08.2013 20:44

Тоя и той нагъл до безобразие...и с огромно самочувствие без покритие.
Оказа се същия като онзи босненски циганин Ибрахимович...

ogi999
14.08.2013 20:37

Според мен повече от 50млн за Бейл е неоправдано да се дават. Друг е въпроса , че д тая шумотевица и маркетинга на Реал една сума от 100 млн ще се избие от екипи и договори за не повече от 2 години. Леви може да е всякакъв но е голям при продажба на играчи.....нима Карвик или Мозрич струваха платеното за тях.

agger5
14.08.2013 19:31

Бейл и Суарез могат спокойно да напускат отборите ,който направиха толкова много за тях. Може да са добри играчи ,но никога няма да бъдат големи футболисти... футбола не се играе със сърце !

Inevitable
14.08.2013 19:58

помисли над поста ти ....

MaLkO_LuD94
14.08.2013 19:07

Не знам защо Тотнъм не искат да го продадат *confused* С тези 100 млн които ще вземат могат спокойно да си купят поне 3-ма суперкласни играча *thumb_up*

ivanrealmadrid1
14.08.2013 18:42

ама ччакайте бе ... кво толкова ви пречи цената не мога да разбера , и защо трябва да е печелил нещо голямо за да струва толкова >? като е талант ще струва и 200 милиона ние сме само фенове нз защо даже се обсъжда цената като това нас изобщо не ни интересува . Аз го искам в Реал , защото който го е гледал знае за какво става въпрос ... а който казва че не ни е нужен нишо не разбира ....

nasko_CR7
14.08.2013 18:51

Евалата пич!!! Много ми хареса коментара ти, много си прав! *smile*

Marto17
14.08.2013 18:31

Ще облечеш няма къде да идеш.НИКОЙ нормален човек няма да плати за 'теб' 100 млн.

Chelsea_4_life
14.08.2013 18:26

Направи един силен сезон и всички си загубиха ума и му надуха цената до небето но ако има отбор който може да го вземе то това е реал все пак те играят с правата лопата когато дойде трансферния прозорец

21LVA
14.08.2013 18:11

абе хора четете малко. Вестник СЪН !! само лъжат

Inevitable
14.08.2013 18:10

ей престанете да обиждате така , защото когато вкарваше за Тотнъм имаше "БЕЙЛ ВЕЛИК СИ МНОГО ДОБЪР и т.н.) сега като иска да напуска го псувате и обиждате!!!!!!!!!!!!!!? другото което е , много ясно че ще иска да играе за Реал М примерно пред тотнъм защото другото което е англия е много по гадна държава от испания. испания е по красива като държава, повече пари, по-добър отбор всичко му е 6 ..... много ясно че ще иска да играе там при положение че не може да играе в ШЛ!!! щом вкарва толкова в Англия ще може и повече в испания..... стегнете се

United_11
14.08.2013 18:08

Тея Реал обаче ги сърбят ръцете да си изхарчат парите, реалната цена на Бейл е максимум 70 млн.

catalan
14.08.2013 17:59

Барселона за колко купи Секс, тея колко искат за Бейл.

catalan
14.08.2013 17:54

Роналдо като мега доказан играч спечелил ШЛ с топ отбор струваше по-малко, тая сума е супер измислена, реалната цена на Бейл е 40-50 милиона максимум.

shifter_fd
14.08.2013 22:27

Със сигурност, като естествено преди това имаше един руснак, сега има втори руснак и още един дюнер, а да не забравяме, кой отбор направи най-скъпите трансфери, така че не ми говори за дюнери, а си гледай еврейската гнида и не тормози с мнението си останалите. Щото Бейл не струва повече от 50 млн и това го знаят, както той, така и агента му, еврейската пиявица, Флорентино Перес и половината свят. Останалата половина просто не се интересува от това!

YUNOFF
14.08.2013 22:20

Мълчи 'щото твойте дюнери развалят футбола.

shifter_fd
14.08.2013 18:09

Нормален шеф на отбор за толкова щеше да го продаде, ама тук става дума, за гадно еврейско изчадие, така че алчността е на първо място. И сега Бейл се сърди точно заради грандиозната сума, която искат за него.

sa6etoo
14.08.2013 18:09

То е ясно че е измислена просто Реал си навиха на пръста че Бейл им трябва и от Тотнъм понеже не искаха да го продават се пробваха с огромна сума с нагласата да откажат Реал обаче те пък взеха че се навиха на 100 милиона + играч и от Тотнъм естествено са съгласни.

YUNOFF
14.08.2013 17:47

И без това не заслужава да играе за великия клуб Тотнъм да ходи да му бършат обувките при някой друг. Егоцентриста да си ходи и без пари ще го дадем.

21LVA
14.08.2013 18:13

Бейл ще играе ли срещу Палас ?

sa6etoo
14.08.2013 17:44

Айде паричко отивай и си проваляй кариерата като се имаш за голяма звезда сега ще паднеш от високо.

goshko0
14.08.2013 17:43

Той може да иска в Реал , но дали те още го искат ?

Horned
14.08.2013 18:36

И за какво за бога ни трябва защитник?Само ако Пепе или Коентрао,ако се махнат ще ни трябва иначе няма никакъв смисъм от това *wink*

drogba_fen_91
14.08.2013 17:53

Точно, че Анчелоти каза, че не му е необходим Бейл, на тях им трябва чист нападател и защитник

plamzzz
14.08.2013 17:34

Koгато отбора се опитва да задържи футболиста няма значение каква националност му слага етиката с цената, вие сте шибани ксенофоби явно. Погледнете си само грозните коментари!

boqn.atanasow
14.08.2013 17:18

Tова че той си е жаден за пари го знаем всички ама проблема идва от оня шибан алчен евреин дето му надува няква космическа цена да млад е но 1 силен сезон не означава че е най-добрия

BLUEOFFICIAL
14.08.2013 17:16

Твърде голяма сума поискаха Тотнъм. Вероятно, за да го задържат, но нека бъдем реалисти. 120 милиона за Бейл? Вярно, че е млад, но.. При наличието на Роналдо, Хиско, Бензема се очаква да се разиграе. Все пак, ако се постигне съгласие да премине в Мадрид, няма да е излишен. От друга страна Тотнъм дори със 100 милиона ще мога да си купят няколко класи футболист. Не виждам загубил от тази сделка..

IvailoGeorgiev
14.08.2013 17:08

Звездата Бейл. Толкова е голяма, че е под нивото му да играе за Тотнъм. Тоз алчен евреин да го беше продал и вече да си беше осигурил много нови и качствени играчи

kolio_vg
14.08.2013 16:59

Действително ако са му давали 120млн на тоя скапан еврейн за Бейл,просто е алчно копеле в случая. За тия пари може да вземе 3 играча,с които да атакува титлата в Англия.

shifter_fd
14.08.2013 16:53

И през уикенда го гледаме титуляр за Тотнъм *joking*

catalan
14.08.2013 16:48

Тотнъм да го продават, той като не иска да играе при тях какъв е смисъла да го държат ? Да си взимат паричките и толкова.

Horned
14.08.2013 16:37

За мен безмислието около този трансфер със този играч,който дори не отговаря на цената си е огромно,явно вижда,че скоро шанс няма да получи да бъде продаден за повече от космическата цена на Роналдо за това се пробва сега ....*thumb_down*

shifter_fd
14.08.2013 16:54

Цената му е лепната от един алчен евреин (макар че НЕалчни евреи няма де!)

NeedForWeed
14.08.2013 16:37

Офф начи омръзна ми ввсеки ден да му гледам муцуната на този.Да отива в Реал М и да се свършва...

AntonioJR
14.08.2013 16:37

Той пък вече прекалява .. Не е чак такава звезда , за да казва каквото му е на устата *wink*