Специалист от Атлетико Мадрид тренира юноши на Черноморец

13:00
Специалист от Атлетико Мадрид тренира юноши на Черноморец
Юношите на Черноморец Бургас до 19 години направиха днес малко по-необичайно тренировъчно занимание. Акулите проведоха своята тренировка под ръководството на Фернандо Ловато, който е треньор в школата на Атлетико Мадрид.

Испанският специалист проведе демонстративна тактическа тренировка на базата "Гнездо на акули". На нея присъстваха и почти всички треньори от школата на Черноморец. Въпреки високите температури, възпитаниците на треньора Малин Орачев останаха много доволни от тренировката и от начина на работа на испанецът. След края на заниманието Ловато остана отворен за въпроси от страна на момчетата и треньорите.

Фернандо Ловато е в България, защото организира двуседмичен курс на обучение за деца на възраст между 10 и 12 години, който се провежда в Приморско. Директорът на школата на „акулите“ Алекси Желязков също изрази своето задоволство от проведената тренировка и сподели, че подобни демонстрации на опит от специалисти във водещи клубни отбори по света, могат единствено да допринесат положително за развитието на детско юношеския футбол като цяло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация