Кайл Лафърти пропуска квалификацията с Русия

11:16
Кайл Лафърти пропуска квалификацията с Русия
Нападателят Кайл Лафърти отпадна от състава на Северна Ирландия за световната квалификация с Русия, която ще се играе тази вечер от 21:45 часа българско време. Футболистът е получил травма в ахилесовото сухожилие в мача за клубния си отбор Палермо в неделя за Купата на Италия и до момента не успява да се възстанови, което означава че няма да бъде на разположение на мениджъра на тима Майкъл О'Нийл. На негово място снощи беше повикан в отбора Джош Магенис от шотландския Абърдийн.

Мачът от група "F" на кампанията в зона Европа трябваше да се състои през март, но заради обилния снеговалеж и невъзможността да бъде подготвен стадион "Уиндзър Парк" за мача, се наложи ФИФА да насрочи мача за август - единствената свободна и за двете страни дата за мачове на национални отбори.

Северна Ирландия гледа към първа победа от последните 13 мача, както и първа победа за О'Нийл като селекционер в 11-ия му мач начело на тима. Русия пък заема 2-о място в групата с 12 точки, на две от лидера Португалия, но и два мача по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация