Левски стартира, Гонзо с номер 9

12:03
Левски стартира, Гонзо с номер 9
Отборът на Левски стартира лятната си подготовка тази сутрин в 10:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Собственикът на Левски наблюдава първата тренировка на отбора и се срещна с играчите, които видимо бяха в приповдигнато настроение.

Нови лица на "Герена" също не липсваха, като в тренировката се появиха петима играчи, сред които юношата на Лион Брис Дюкар и нигериецът Дарлингтън Омодиагбе. Мартин Димов, Борко Стойчев от Видима Раковски и Яшар от Калиакра са новите нашенци при вицешампионите.

На заниманието се появи и Екундайо Джайеоба, който се подвизаваше в Израел през последния полусезон, но по всяка вероятност ще бъде част от "синия" лагер през настоящата кампания.

Най-голям интерес предизвика появата на Георги Иванов - Гонзо, който взе номер 9. Фланелката с този номер беше носена от Жеан Карлос, но с връщането на Гонзо в Левски вече той ще играе с нея, а бразилецът ще се задоволи с номер 7.

Новият спортно-технически директор на Левски Даниел Боримиров коментира:
"Всички знаете кой е Георги Иванов и ние се радваме, че отново е при нас. Той е дал много на клуба."

Самият играч не скри задоволството си, че отново е част от отбора и коментира:
"Никога не съм се колебал дали да дойда на "Герена" отново. Тук е моят дом."

Тренировката се проведе пред повече от 700 верни фенове, които преди всичко коментираха проблемите в "кръвния враг", отколкото да обръщат внимание на леката загрявка от страна на любимците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация