Порточанов обвини Боби в уговаряне на мачове

23:20
Порточанов обвини Боби в уговаряне на мачове
Нова атака на Христо Порточанов срещу Борислав Михайлов. Бившият член на футболния Изпълком обвини президента на БФС в уговаряне на мачове, както и, че умишлено бави определянето на дата за нов конгрес.

През септември законовите осем члена на стария Изпълком ще бъдат свикани, а след това трябва да бъде определена дата за нов конгрес през октомври.

"Боби няма моралното право да се кандидатира, а пък, ако е сред кандидатите в залата ще трябва да има детектор на лъжата и той ще трябва да отговори на два въпроса. Събуждал ли е Христо Стоичков посред нощ да го пита за точен резултат за един мач от световна квалификация и вземал ли е пари за себе си", заяви пред TV7 Порточанов.

Той е на мнение, че прокуратурата трябва да се сезира за редица други нарушения на Михайлов.

Христо Порточанов допълни, че остава висящ въпросът с трите нови члена на "Б" група – Витоша Бистрица, Дунав 2010 и Хасково, които трябва да бъдат приети не от друг, а от легитимния Изпълком на футболната ни централа. Порточанов разкри и коя ще е една от кандидатурите за президент на БФС.

Засега вариантите са два – Христо Стоичков или Христо Порточанов. Самият Порточанов заяви, че БФС ще има нови правила и поголовна чистка на непочтените досегашни служители.

Припомняме, че на 12 юли Върховният касационен съд обяви БФС за нелегитимен и върна на власт стария Изпълком.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Goved_Stadoakan
27.08.2013 01:28

Няма да позволят случването на такъв сценарий.*angry**cigarette**ball*

the_refera
14.08.2013 12:15

Дано Стоичков стане президент на БФС ще е страхотно.

RVP_Reus
14.08.2013 09:47

Само Порточана и Ицо могат да спасят положението в БФС. До колкото разбрах май и двамата ще се кандидатират-единия като президент, а другия вице.*smile*

wba
13.08.2013 23:40

Не знам кой ще дойде ,но едно е ясно - Михайлов никакъв го няма и просто не става . Да си върти кючеците по дискотеките , да си спасява синчето като убие някой на пътя и това е.