Националите кацнаха и тренираха в Скопие

16:56
Националите кацнаха и тренираха в Скопие
Националният отбор на България пристигна в Скопие, където на 14 август от 21:45 часа ще изиграе приятелски мач с Македония на "Филип II Македонски Арена". Всички футболисти на селекционера Любослав Пенев са здрави и след като се настаниха в хотел "Гранд Плаза", веднага направиха лека тактическа тренировка на стадион "Работнички".

Тази вечер лъвовете ще направят официално занимание на "Филип II" от 21:30 часа българско време, а половин час преди това селекционерът Пенев ще даде пресконференция за представителите на македонските медии.

Капитанът Ивелин Попов подкара самолета на " България Еър", който превозваше отбора до македонската столица. Звездата на руския Кубан демонстрира оптимизъм за предстоящите заключителни четири мача в световните квалификации. Той подчерта, че Любослав Пенев е човекът, успял да преобрази националния отбор.

"Откакто той ни е треньор, никой не ни е надигравал. Атмосферата е прекрасна и това се дължи на факта, че Любо не се опитва да бъде диктатор. Изслушва ни и ни позволява нормални неща в свободното време. Убеден съм в победата над Италия и вярвам в моите колеги и в треньорското ръководство", коментира Попов, който влеез в историята на клубния си тим Кубан като авторът на първите две попадения за тима в европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация