Съотборник за Делев: Много екзотичен случай

14:34
Съотборник за Делев: Много екзотичен случай
Футболистът на испанския втородивизионен Лас Палмас - Хесус Тато, говори за обстановката в отбора и за своя нов съотборник Спас Делев.

"За момента всичко върви много добре. Обстановката в съблекалнята е невероятна. Това прави приобщаването на Спас много лесно. Той е един много екзотичен случай. Не говори английски, нито испански. Спас не разбира повече от половината от това, което му се говори, но през целия ден е усмихнат", заяви Хесус Тато пред местните медии в Лас Палмас.

Делев вече направи неофициален дебют за испанския отбор.

"Много важни хора си тръгнаха от отбора, но новите, заедно със Спас Делев, трябва да ни помогнат", каза още нападателят на Лас Палмас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

myzrael
14.08.2013 00:15

Той е отишъл да играе футбол, а не да става преводач...на него му трябва толкова колкото да разбира тактическите указания на треньора...всичко друго ще научи с времето.

Manower
13.08.2013 15:19

Като иска да стане нещо от него и да играе извън БГ трябва да научи езици! Т'ва е смешно, дано се е усетил и е почнал уроци.

sYsTemX
13.08.2013 14:52

Много екзотичен случай - е много ясно къв английски, къв испански, момчето е от село ключ там такива екзотични езици не говорят.....