Георги Миланов съжалява, че няма да играе срещу Италия

12:28
Георги Миланов съжалява, че няма да играе срещу Италия
Новото попълнение на ЦСКА Москва Георги Миланов ще играе само едно полувреме срещу Бившата югославска република Македония утре, като това е изискване на клубния му отбор. Това заяви самият той, а настояването на треньора Леонид Слуцкий е заради допълнителната фитнес-програма, която е изготвена за него. Както се знае, в България футболистите рядко тренират допълнително и едва при трансфер зад граница разбират колко е важно това.

"Гледах отбора на Македония (Бивша югославска република Македония) в 2-3 мача и смятам, че са добър състав. Но ние имаме 2-3 различни тактически варианта, които сме отработили и се надявам, че ще спечелим. Най-много съжалявам, че няма да играя срещу Италия, кофти ми е. Но вярвам, че момчетата ще се справят и без мене", каза още Георги Миланов.

Доста по-стандартен и лаконичен беше крилото на Астън Вила Александър Тонев.

"Да си проверим нивото и като отбор, а и всеки на какво лично ниво е. Това е целта. И след две-три седмици ни чака поредица от четири много важни мача. Няма значение с кого играем, всяка проверка е важна. Има тренировка довечера, а утре след мача треньорът ще ви каже на какво ниво съм. Вече месец и половина съм в Астън Вила и съм свикнал с обстановката в новия ми клуб, така че може би адаптацията ми върви успешно".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
13.08.2013 13:27

Македония бивша югославска република.бабините ви измишльотини ...


13.08.2013 14:05

Много си зле момче FYROM са заради караниците с Гърция. А всеки знае че са българи. Ако си достатъчно умен ще разбереш какво е FYROM

mariokralev
13.08.2013 13:21

Не с лошо без да знаете-сега той се връща от контузия и молбата на Слуцкий е само 45 минути срещу Македония,а срещу Италия е наказан заради натрупване на жълти картони.

atoll
13.08.2013 13:16

А защо няма да играе срещу Италия ?Наказан ли е,от клуба ли му е забранено? От цялата статия се разбира само, че ще играе едно полувреме срещу Македония. Слаба журналистика *thumb_down*

gero_mrusnika
13.08.2013 12:59

каквоооо ако загубим от италия може да качнем на 3-то място
и кого ще виним тогава тъпите пияни руснаци

Notlike
13.08.2013 12:48

Как няма да играе срещу Италия? Аа, да еба руснаците им, да еба. От менте водка да измрат, много ги мразя.