Левски - Берое, спечелен

09:58
Левски - Берое, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 3 познати от 4 мача - 75.0% успеваемост

Залог на деня за 11.08.2013 г.



Цялата стойност тук е дори в опцията, че Берое няма да загуби този мач, а дали това ще се случи е съвсем друг въпрос. От момента, в който начело на заралии застана треньорът Петър Хубчев, загубите на тима са точно четири. Берое падна минимално във визитата си на Левски през миналия сезон, след това загуби в безмислен за него мач като домакин от ЦСКА с 0:1, а през настоящата кампания загуби като домакин в Лига Европа и в последния кръг от домашния шампионат той остана без точки не без помощта на реферите при визитата му на Локомотив в Пловдив. Като цяло от гледна точка на профи бетинга Берое се оказва добра стратегия за подкрепа на двоен шанс в дългосрочен план. Тимът може да занижи нивото си или да има определени спадове, но точно срещу Левски мотивацията ще бъде водеща. Домакините се намират в преходен период и не е ясно какво точно може да се очаква от тях. Почеркът на новия треньор не е ясно в коя посока точно ще тръгне, а на първо време ще се търсят трите точки във всеки отделен мач, като играта и представянето няма да бъдат водещи. Слабостите на сините в отбрана са добре известни, а гостите от Стара Загора обичат да се срещат с тимове предлагащи им това и то в домакински за тях срещи. Сините от София вероятно ще имат проблеми в този мач, а ако спечелят, то това ще бъде минимално. Този хендикап също има определена стойност в себе си.

Прогноза: Победа за Берое при + 1,5 гола (АХ); Коефициент: 1.48

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
11.08.2013 23:33

понте прета- крисиума го пишете 1ца. празнуват 113 години,а там такива неща се ценят много. пък и обикновените анализи го показват.

night_wolf1984
11.08.2013 17:48

Вадуц за сега водят с 3-0,остават ми само Сейнт Джонстън.Дано Джонстън да вкарат гол*thumb_up**smile**beer*

Chelsea_4_life
11.08.2013 12:24

Играл съм го Х с МУ Уйгън става много добър коефицент

LMessi_Barca
11.08.2013 10:24

Според мен този хендикап е много подходящ, но моята прогноза е 2:1 за Левски!!