Йоканович: Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме

18:12
Йоканович: Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме
Старши-треньорът на Левски Славиша Йоканович говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от четвъртия кръг на първенството срещу Берое.

"Ясно ми е как ще започнем мача, но във футбола е важно и как ще го завършиш. Надявам се, че ще вземем три точки. Генков и Вутов имаха леки здравословни проблеми през седмицата. Старокин също пропусна една тренировка, но вчера тренираха всички. Надявам се, че и днес ще е така и няма да имаме проблеми. Възможно е да има някои промени. Все още не сме отбор, който да гази противника, но можем да го излъжем", каза Йоканович.

" Берое е организиран отбор с бързи играчи. Чакат съперника си и го пресират дълбоко в неговата половина. Организират бързи контраатаки. Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме от никой. Имаме респект към съперниците, но аз съм чужденец и когато дойдох познавах само Левски и ЦСКА", допълни Йоканович.

"Ако правим същите грешки като с Пирин Гоце Делчев, играчите на Берое ще се възползват. Това не са непоправими грешки и не се дължат на липса на качества, а на липса на концентрация. Играчите трябва да говорят помежду си. Проблемът е, че загубихме 6 точки в първите 3 кръга. Футболистите трябва да разберат, че трябва да играят само за победа. Левски не търпи да има една победа сега и една след 20 дни. Трябва да побеждаваме във всеки мач. Сега са изминали все още три кръга. Генерални изводи кой е най-добър ще се правят през май месец когато приключва първенството", обясни Йоканович.

"От 20 дни съм тук и непрекъснато се говори за нови попълнения. Вече сме 4-и кръг и се надявам да побързаме и да вземем нови играчи. Разполагаме с определен бюджет и трябва да внимаваме, за да не бъдат допуснати грешки. Трябва да се поемат и рискове. Вече сме закъснели, защото не водим подготовка, а играем мачове от първенството. Гледали сме много играчи. Някои от тях могат да ни помогнат, други - не. Някой ми харесаха. Надявам се скоро да имаме ново попълнение. Моята задача е да тренирам играчите, с които разполагам. За тези, които ми предлагат, мога само да кажа дали стават или не. Но не аз взимам главните решения", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CHOMA
10.08.2013 20:16

"Ние сме Евроидиоти и трябва да се срамуваме."

chelseaa1905
10.08.2013 21:28

От какво да се срамуваме?Че къде ви хванем там ви опъваме или ....да не ти изброявам успехите и рекордите на Левски.

Hristian96
10.08.2013 19:40

и преди,и сега,Левски значи СВОБОДААААА !!!!

alx
10.08.2013 20:21

КО?НЕ!!

vesko5551
10.08.2013 20:04

Никъде по света няма отбори кръстени на герой това е подигравка*angry* Как може само в България да е така *stop* 2 отбора има да си сменят имената ... Това е подигравка с паметта им *stop*