Хидинк: Някой ден ще се върна

10:39
Хидинк: Някой ден ще се върна
Наставникът на Челси Гуус Хидинк, който ще води тима днес за последно във финала на ФА Къп срещу Евертън, предупреди, че ще се върне някой ден във Висшата лига.

Хидинк, който кара мотор "Harley Davidson", бе сравнен от медиите на Острова с Арнолд Шварценегер и култовата му реплика "I’ll be back" от "Терминатор", след като заяви: "Ще се върна някой ден". Холандския специалист сподели, че обича "сините", но ако има подходяща оферта би отишъл и в друг клуб от Англия.

"Няма как да си затворя очите, когато други отбори ми направят предложения. Мога да кажа, че искам да се върна във Висшата лига, но Челси върви добре и няма нужда от мен. Няма как в този случай да не помисля и за други тимове. Мисля, че това е достатъчно честно от моя страна. Нищо не се знае във футбола. Преди време казах, че ще спра с футбола, но ето че все още съм начело на отбори. Висшата лига е много атрактивна и предизвиква интереса на целия свят. Голямо предизвикателство е да работиш в английското първенство. Мисля, че ще бъде голямо постижение, ако отборът може да вдигне ФА Къп", коментира Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
30.05.2009 15:34

Там е работата,че Гуус предпочита нац.отбор..коя държава ще е следващата щастливка *wink*

mrkamenica
30.05.2009 15:16

И аз се надявам ГУУС ХИДИНГ да остане при нас, кадето според мен му е мястото. Целия отбор на ЧЕЛСИ се сплоти след неговото идване на СТАМФОРД БРИДЖ и не знам за загуба на ( или не се сещам за тава) от както той е тук.

Forza_Beroe
30.05.2009 13:11

tsvetkov1899, ако Гуус искаше да води клубен отбор щеше да остане в Челси, а не да ходи в Милан или който и друг отбор да е. *wink* Иначе THANK YOU, GUUS !!! Дано наистина се завърнеш начело на сините. CHELSEA FOREVER !!!

omonigotemile
30.05.2009 11:49

Стискаме палци Гуус! Челси ще спечели ФА къп, а аз още се надявам Хидинк да остане начело на отбора въпреки всичките му приказки *wink*!