Стоев: Силен съперник, от такива мачове само се печели

13:43
Стоев: Силен съперник, от такива мачове само се печели
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира жребия за плейофите на Шампионската лига, който отреди българският шампион да се изправи срещу Базел.

"Силен противник. По принцип винаги има някакви шансове. Надяваме се да се представим добре, но по принцип, пак ви казвам, такъв е противникът. И да съжаляваш и да не съжаляваш, това е. Ще видим докъде ще се разпрострат нашите възможности", заяви Стоев.

"Ние от тези мачове можем само да спечелим, и самочувствие, и рутина, и опит, който ни липсва. Мачовете с Базел са една стъпка към израстването. Следваме Иван Иванов, разбира се в кръга на шегата. Разбира се, той познава отбора на Лудогорец, но няма да може да играе срещу нас, а чак в групите. Във всеки мач ще се подхожда отговорно. Мишел Платини вече тренира, вижда се обаче, че и кондиционно, и игрово все още не е готов", каза още българският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pisarovo
09.08.2013 16:55

Сега наистина ще си проличи дали Лудогорец са готови за ШЛ. В Шампионската Лига отбори като Базел всяка година се считат за аутсайдери в групите, така че ако не можеш да се пребориш със такъв отбор значи просто не си готов още да се бориш със най-големите. Няма какво да се заблуждаваме в момента Лудогорец не е готов за мачове от такъв ранг, видя се още на реванша срещу Партизан, а Базел може да се каже, че са класа над Партизан. Разчитат на доказали се вече футболисти и са добре сработени. Въпреки това се надявам нашите момчета да играят със сърце и без страх и всичко се случва *smile*

Hristian96
09.08.2013 14:51

Точно така,колкото е по-силен съперника ни толкова по-добре за нас !!!