Дрогба поиска нова среща с Том Хенинг Йовребо

21:08
Дрогба поиска нова среща с Том Хенинг Йовребо
Нападателят на Челси Дидие Дробга поиска среща с рефера на полуфинала между "сините" и Барселона Том Хенинг Йовребо. Играчът на лондончани изяви желание лично да се извини на норвежеца за обидите, които отправи по негов адрес заради отсъжданията на Йовребо в онази среща.

"Извиних се веднъж и ако мога искам пак да се срещна с рефера, и пак да му се извиня", заяви Дрогба.

"В момента мисля само за сблъсъка с Евертън и за нищо друго. Трябва да подходим с максимална концентрация и да спечелим този трофей. Феновете ни го заслужават, Хидинк също", допълни нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XFactor
30.05.2009 23:59

Това е уловка ! Дрогба иска да го натупа *lol* *lol*

Marine_pz
30.05.2009 00:58

този прост Съдия направи Барселона 6ампион играта на 4елси бе невероятна барселона може6е само да си подава в центъра Есиен е наи добрия дефанзивен халф!

gogor80
30.05.2009 00:04

Абе кво му се подмазват на този и на УЕФА ша ги ********* майката!!! Ако се вижда с него дано му направи лицето трудно за разпознаване не да му се извинява, те да го набарат в англия феновете ооо определено ще види зор *evil* и когато го хванат и след като се задоволят *beer* на ти една лига на теб мама ти ****** да е ******

DuFkaTa
29.05.2009 21:31

Ми то кой ли фен или футболист на Челси не би искал да го види лично *evil* Тей убао ша му са "извинят" че целия си живот ша го помни *erm*