Стоев: Несериозно е да се подценяваме ЦСКА

12:55
Стоев: Несериозно е да се подценяваме ЦСКА
"За мен е несериозно да се подценява ЦСКА. Абсурд е да ги подценим. Може Левски и ЦСКА да не са в най-доброто си състояние в момента, но те са грандовете в България", сподели в интервю за БГНЕС старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев.

"Орлите" приемат ЦСКА в събота в дербито на 4-ия кръг в "А" група на своя стадион " Лудогорец арена".

"Мачът с Партизан беше много труден, ние обаче знаехме, че ще бъде такъв. Публиката им създаде една доста сериозна атмосфера. Разбира се, това бе положителна атмосфера за тях, защото 25 000 души ги подкрепяха постоянно. Знаехме, че ще ни е доста тежко в този мач. Противникът ни принуди да играем по-дефанзивно. Хубаво е, че устояхме на натиска. На няколко пъти и късмета ни покри, но такива са мачовете в Европа, с много напрежение. Хубаво нещо за нашия тим е, че играем с отбори като Партизан. Така е във футбола, понякога успяваш, понякога – не. Трябва да имаш и късмет, но късметът често е с добрите отбори", сподели специалистът.

Стоев каза и няколко думи за това дали има предпочитания за съперник в плейофите на Шампионската лига.

"Базел, Стуяа и Виктория Пилзен са все сериозни отбори. Те постоянно играят в групите на Шампионската лига, даже постигат и успехи. Трудно отбори ще са, може да ни се падне Динамо Загреб, може да е Селтик, но няма как. С всеки следващ противник става все по-трудно, но пък печелиш този международен опит като отбор, който досега ти е липсвал. Освен това, трупаме и самочувствие. Ако пък продължим в Лига Европа, ние ще имаме мачове чак до декември. Това може само да те обогати като отбор и да спечелиш. Международна сцена и вътрешно първенство си вървят паралелно. Не отписваме нито единия, нито другия турнир. Имаме достатъчно състезатели, които да се справят и на двата фронта", коментира Стойчо Стоев.

"Засега извличам позитиви от това, че поех Лудогорец. Когато го можеш, просто го постигаш", завърши Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMAD1902
08.08.2013 14:12

Цска пада и 1000 минуса да дадете не са в състояние да ги бият