Роджърс изхвърли Суарес от първия отбор, очаква се извинение

10:56

Роджърс изхвърли Суарес от първия отбор, очаква се извинение
Звездата на Ливърпул Луис Суарес бе изваден от първия отбор на червените и ще тренира самостоятелно, разкри мениджърът Брендън Роджърс.

Уругвайският нападател ще бъде върнат в тима, ако се извини за думите си, че ръководството на Ливърпул му е обещало да го продаде, ако отборът не се класира в топ четири през сезон 2012/2013 година.

"Никой не правил подобни обещания към Луис", отсече Брендън Роджърс, цитиран от "Гардиън".

"Тези коментари са горчиво разочарование за мен, но трябва да надмогна личностното и да се съсредоточа върху това да опазя клуба", допълва специалистът.

"Суарес прояви тотално неуважение към Ливърпул. Този клуб му даде всичко. Това е един от най-великите клубове в света и просто не може някой да се отнася по подобен начин", отсече Роджърс.

"Луис Суарес е изваден от първия отбор и ако иска отново да играе за Ливърпул, първо трябва да се извини", категоричен е мениджърът на червените.

Роджърс също така обясни, че ако някой иска да купи Суарес, трябва да предложи сума, надхвърляща 50 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bisera.bakardzhieva
08.08.2013 22:13

На писалите под мен- Вие помните ли сагите около трансферите на Ашли Коул и Франсеск Фабрегас? Венгер постъпи правилно, като не им провали кариерите и ги пусна в отборите, които желаят. А можеше да ги продаде където и да е, защото имаше оферти и от други отбори, можеше и при резервите да ги прати, можеше и треньорска контузия да получат. Същото беше и при трансферите на Бербатов, Лука Модрич, /Гарет Бейл,/ все изходящи от Тотнъм. Разберете- на сила хубост не става! Дори и Суарес да остане в Ливърпул, играч, ръководство и фенове винаги ще имат едно на ум. НЕ ЖЕЛАЯ да коментирам поведението на Рууни и Роналдо през последната година, защото са доста преекспонирани и НИКОЙ не знае точните думи и действия на двамата.

fen09
08.08.2013 19:29

Всеки треньор би постъпил така, а и е нормално *smile*

Vanko2207
08.08.2013 19:18

Ситуацията в Пуул изисква твърда намеса. За което браво на треньора. Според мен най-мъдрото решение е да го продадат. Така като гледам той ще се окаже по-неблагодарен и от Торес. Не може един лигльо да си позволи да си мисли, че е по-голям от отбора, който го ПРИТЕЖАВА! Според мен Стъридж има потенциал да е по-добър от Суарез, защото е по-ефективен. Със или без Суарез Ливърпуул ще може да се бори за 4то място в близкото бъдеще.

BlackSea
08.08.2013 18:58

И ти си голям капацитет на тема футбол.Но на теб ли трябва да обяснявам поради каква причина съм ги сложил в фен зона-та си.И до gerrardksp.Че той си е бил топ играч и преди Ливърпул.Само в Ajax за 110 мача има вкарани 81 гола.Да прав си Ливърпул го е направил топ играч *thumb_up*

gerrardksp
08.08.2013 18:07

Суарез трява да научи много неща, но най-вече следното:
Освен, че не трябва да хапи противник в футболен мач, не трябва да хапи ръката, която му дава. Ливърпул му даде много, направи го топ играч, а той как се отплаща ?

luiz_lfc
08.08.2013 16:58

Голям е Роджърс така трябва да се действа със самочувствие браво!

BlackSea
08.08.2013 16:06

"Уругвайският нападател ще бъде върнат в тима, ако се извини за думите си, че ръководството на Ливърпул му е обещало да го продаде, ако отборът не се класира в топ четири през сезон 2012/2013 година. " Ами ще бъде върнат след 6 мача,когато Ливърпул cа под топ 10 .Нали тогава му изтича наказанието joking*Ако тоя не е при тях тоя зезон ще са между 8 и 12 място. "Суарес прояви тотално неуважение към Ливърпул. Този клуб му даде всичко. Това е един от най-великите клубове в света и просто не може някой да се отнася по подобен начин" Това за един от най великите клубове мен лично вече ме съмнява от 2006 насам ,всеки сезон е по зле и по зле.Арсенал може и да не са ставали шампиони от 2004,но поне постоянно участват в шампионска лига.Tочно затова Суарес вече не иска да е в Ливърпул *wink*Само с един Суарес Liv'pool не може да завърши сезона на 3-то или 4-то място

luiz_lfc
08.08.2013 17:03

Не мисля че фен едновременно на Цска и Левски може да разбира от футбол.

gang_related
08.08.2013 16:00

Напълно правилно решение! Адмирации за Брендън! Тоя продажник и неблагодарник няма място в Ливърпул повече! Направиха го играч и сега се отблагодарява като убижда клуба! Айде шапката с Рууни и да търкат пейките в някой друг отбор, докато им дойде акъла..

LFC_Fan93
08.08.2013 15:14

Luis Suarez to Marca: "I'm still defending the Liverpool shirt and I'll do so until the last minute. It's not that I'm desperate to leave."-това е интервю от днес,уж мразеше медиите,те го изкарвали лошия,не гелдали игратаму,а само поведнието му,а сега ги кани в дома си за интервюта,по рано Телеграф или Гардиън сега Марка.Този човек нещо май се побърка,като Тевез.Започвам да се притеснявам за психическото му състояние.Вчера беше отчаян и искаше да напусне уж сме нарушавали някакви обещания,сега пак не бил отчаян да напуска,неще не е наред с него.
Най-добре е да го оставим да играе при резервите,за да му дадем урок и да се осъзнае къде се намира,ние не сме Грьонинген или Аякс,такива номера не минават,който иска да ни псува и обижда,че не сме го пускали изобщо не ме интересува,трябва бъде наказан и да поеме отговорност за действията си,нищо чудно и да му треснем една хубава глоба за клевета и нарушаване имиджа на клуба и тогава може и да се осъзнае малко.

Rasho79
08.08.2013 14:22

Браво, една умна постъпка от БР, не може да разиграва всички. Като иска да си тръгва да си намери клуб който да плати исканата цена и да се маха

lybomirchy7
08.08.2013 14:07

Много добре от страна на Роджърс. Сега остава да приеме някоя оферта от 40-45млн. и да се приключва. На 100% съм сигурен че Суарез остане ли ще им прави мръсно при всеки възможен случай. Колкото по-бързо се отърват от него толкова по-добре. А не мога да разбера защо феновете на арсенал толкова много го искат. До 1 максимум 2 сезона ще е ревнал че не му харесва, че се държат грозно с него и т.н. Суарез колкото и качества да има, си остава едно леке.

LFC_Fan93
08.08.2013 13:59

На мен лично ми писна от цялата тази "САГА",далеч по-заинтересован съм от играта на ливърпул и какво прави отбора на терена,а и междудругото Уинър пак не пуснахте статия за мача на Ливъпрул вчера,защо ли вече не се учудвам.
Както и да е понеже няма тема ще си изкажа мнението за вчерашния мач тук.Започвам от защитата,където първото полувреме допуснахме гол от статично положение,Фланагън не беше ориентиран и изпусна човека си,Коатес и Уисдъм бяха на ниво,Джоунс направи 2-3 рутинни спасявания нямше проблем там.Спиъринг за мое голямо учудване игра като десен бек,но горе-долу се справи не допусна пробиви през зоната му,като цяло отбораната не допусна никакви пропуски,единствената грешка бе на Флано при корнера и съответно се стигна до гол.
В полузащита нещата бяха много добре,Хендо и Алън бяха много подвижни и агресивни с точни отигравания,Алън бе великолепен,за пореден път се убеждава,че трябва да играе колкото се може по-напред,а Хендо да влиза от втора позиция.Даунинг и Ибе просто изкъртиха защитатана противника,Ибе прави страхотни пробиви и играта му много прилича с тази на Уолкът с разликата,че Ибе е по-здрав физически,но уникален дрибъл и бързина,а е само на 17 уникален талант,справя се по-добре от Стърлинг ,когато той беше на 17 години.В атака Аспас и Алберто предложиха много качествена игра,Аспас се дивжеше по цялата ширина на атаката,а зад него влизаха алберто алън и хендо.Много силно първо полувреме за нас се получи.
Второто като цяло беше по-салбо от първото въпреки че излязохме с по-голяма част от титулярите,но темпото бе по-ниско,коутиньо отново бе на висота,стърлинг направи опасни пробиви и имаше положения,като успя да вкара едно от тях.Борини тичаше страшно много стараеше страно много,постоянно търсеше празното пространство и само късмета му попречи да се разпише и греда уцели,но играта му бе много добра.Доволен съм от видяното,вижда се че имаме един много добър отбор,а като прибавим и Стъридж,мисля че отбора има много класа,за да се конкурираме за Топ 4,няма да се калсираме на 4-то място,но отбора е достатъчно класен и широк,за да се бори до последно. *smile**beer*

charlesbukowski
08.08.2013 13:51

Суарес-ако го купи някой пишман ще е.Побойник,симулатор даже и "хапе" *lol*

aa2
08.08.2013 12:40

Айде Венгер да предлага пак 40 милиона и да го взимаме, какво чака.Цяло лято не правим трансфери, а продаваме и накрая ще говори за титли....Дано се усети малко, защото ми се реве само като си помисля, че ще гледаме поредния адски тежък сезон за отбора ни, на който ще се смеят всички(най-вече някакви мършички, които не разбират от футбол).

unbeatened49
08.08.2013 13:24

Ами да напусне, дори и след година!! Важното е да видим на какво ще е способен този отбор, до къде ще стигне с още някой друг класен играч! Да покаже на феновете и играчите, че могат да привличат класни играчи в този отбор не само да ни грабят! Да го продадем след година,ако играе добре и се представя на високо ниво не виждам как ще загубим от продажбата му! Вечни играчи няма, всъщност има но са малко на брой в днешно време! Така, че не вярвам, ако го продадем за по малко пари да е проблем за клуба, важното е, че са се опитали да променят нещо. Но аз викам нека първо да го купим, че чак тогава да мъдрим кога ще го продаваме. *joking*

DuFkaTa
08.08.2013 13:14

Човек, нали се сещаш че ако премине при вас след година, две три, след като осъзнае къде се остановил ще почне да мрънка като РВП че няма титли и тн. и ще изка в друг отбор (напълно разбираемо). Нз защо толкова напира за Арсенал след като са само с една стъпка по напред от Ливърпул, виж да речеш че Барса или Мадрид го търси как да е но Арсенал?? Голям боклук си се оказа Суарез

BrendanLFC
08.08.2013 12:22

Точно така, изхвърлете боклука от първия отбор! Баси неблагодарника .. Ливърпул го защити до край, обърна се срещу всички само заради него, дори пое глоби заради него, а той, тъпия латинец най-нагло се обърна срещу отбора .. Вън от отбора, неблагодарник! Ливърпул си е Ливърпул и с теб и без теб! Колкото по-рано се махне, толкова по-добре ! Не ми пука дали е в Арсенал или Реал, да си извадят 50-те милиона и да го вземат, а ние за тези пари да вземем едно крило и един нападател и да се свършва!

Scouser95
08.08.2013 12:19

Суарес вече не е обичан играч от мен! Дано поне го продадем извън Англия, ако ще го продаваме!!

nollann
08.08.2013 12:11

Дори не съм фен на Ливърпул а съм толкова разочарован от Суарез...Направо много грозна постъпка , спомням си ,че беше казал(дори в официалния сайт на Пуул го пишеше) "Дори да не се класираме за ШЛ ,аз няма да напусна отбора" и някакви такива. А пък и вие си го заобичахте таман , все пак вкара доста пъти и се разбираше с Джерард

Hristian96
08.08.2013 12:03

Дано да не го продадем,иначе не се знае къде ще завършим сезона.
Само Ливърпул

dadeds
08.08.2013 11:50

Браво! Дано се намери и някой да го купи за исканата цена.

overdrive
08.08.2013 11:46

Ами тук вече очаквам да подаде трансферна молба ..

overdrive
08.08.2013 13:25

Не знам ! В крайна сметка аз може да искам който и да е да дойде в Арсенал, но не аз решавам. Все пак наистина има по-евтини и добри футболисти, но в момента друг такъв доказан нападател който да имаме възможност да вземем няма. Той поне не взима нереална заплата, като Кавани който е далеч по-прехвален ..

LFC_Fan93
08.08.2013 13:16

Така е,но аз съм още по-разочарован от това,че има хора,които казват,че е нормално да искал да се махне и оправдават постъпките му,никой нормален човек не може да оправдае такова отношение към даден клуб,хубаво не го отричам,но така ли трябва да го направиш?!Торес може да го мразят феновете на Пуул,но той поне си подаде молбата и си отиде в Челси,докато този тук разправя какви ли не измислици. А що се отнася до Арсенал,щом дава 40 мил за Суарез и може би повече,не мисля че ще е проблем да даде 30мил за Джаксън Мартинез,примерно или 20-23мил за Ламела,имам предвид,че има други нападатели и атакуващи футболисти за по-малко пари,които могат да се вземат,които ще служат вярно и дълго време на клуба,за разлика от този продажник. *beer**smile*

dadeds
08.08.2013 12:37

И да подава и да не подава нищо не може да направи, ако някой не плати исканата цена, а и Ливърпул няма да го продаде на Арсенал, защото Арсенал е пряк конкурент за топ4.

overdrive
08.08.2013 12:26

Наистина няма как да отреча, че проявява голямо неуважение към Пуул, но ако не е той вероятно ще вземем някой недоказан нападател за най-много 10 мил. и 100% от друго първенство който цял сезон ще се "вписва" и едва ли не ще го учим как да играе ..

LFC_Fan93
08.08.2013 12:17

На мен ми е чудно,как след всичко това,което стана ясно,след всичките лъжи на Суарез и цигнакси номера,как още искаш да дойде в Арсенал,ума ми не го побира,Арсенал са голям клуб,който е в ШЛ и може да купи много по-стойностен играч за по-малко пари,който ще свърши повече работа или искаш след време и на вас да почне да ви върти същите номера???*thinking*

ceco06
08.08.2013 11:34

чудно ми е защо говореше, че ще изпълни договора си с клуба и изведнъж...
а и защо подписват все 4-5г. договори като не стоят повече от 1-2г в клуб? нека подписват 2г договори с дадени клаузи или поне цената за откупуване, ако се сключи 4-5г договор да е големичка, та клуба да не губи само от трансфера на играча...40млн. за Суарес предвид 63млн за Кавани са малко според мен...да не говорим за над 100млн за Бейл...

vkadlec
08.08.2013 11:59

Всички клубове сключват големи договори с изявените си играчи, за да не не изпадат в ситуации с една година оставащ договор и продажба на безценица или свободен трансфер.

RVP_Reus
08.08.2013 11:22

Копира метода от А група. Така трябваше. Никой не е по-голям от клуба. Суарез и Рууни се държат некорекно с клубовете от които станаха топ играчи.