Милан надви ЛА Галакси (снимки)

10:41
Милан надви ЛА Галакси (снимки)
Милан победи Ла Галакси с 2:0 в Маями. По този начин росонерите завършиха на трето място в турнира "International Champions Cup".

Миланският гранд уби интригата още преди почивката. В 17-та минута Андреа Поли открадна топката от противника в централната зона и намери Марио Балотели на чиста позиция в наказателното поле. СуперМарио отигра ситуацията по перфектен начин и опъна мрежата.

Пет минути преди почивката пък Мбайе Нианг заби красиво попадение с шут от далечна дистанция. Така бе оформен и крайният резултат.



В последните минути на срещата тифозите на Милан потрепериха, след като звездата на тима Балотели се свлече на земята и започна да се превива от болка. В крайна сметка се оказа, че проблемът е само мускулен крамп и СуперМарио няма контузия.



Феновете на Милан останаха доволни и от факта, че техните любимци лесно победиха отбора, който преди няколко дни удари Ювентус с 3:1.



Съставът на Милан: Абиати (46-Амелия), Дзакардо, Сапата (80-Йоти), Силвестре (46-Де Йонг), Емануелсон (64-Констант), Поли, Монтоливо (53-Мунтари), Ночерино (80-Кристанте), Нианг (64-Траоре), Балотели (80-Петаня), Ел Шаарауи (80-Кингсли Боатенг)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация