Трансферен дневник (07.08.2013 г.)

18:35
Трансферен дневник (07.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (07.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Българският национален страж Николай Михайлов премина в редиците на италианския Верона с трансфер от холандския Твенте, съобщава ръководството на неговия нов клуб на официалния уебсайт.

"Ръководството на Верона се радва да съобщи, че подписа договор с футболиста Николай Михайлов. Вратарят, роден през 1988 година, идва от Твенте и ще играе с номер 31 на жълто-синята фланелка", гласи съобщението. (Детайлен преглед на новината)



Нигерийският нападател на руския футболен клуб Спартак Москва Емануел Еменике премина във Фенербахче, съобщават турските медии. Според неофициалните информации в пресата, руският столичен тим ще получи компенсация в размер между 10 и 13 милиона евро, а самият играч ще подпише договор за 4 години. Съгласно споразумението, той ще получава по 2.4 милиона евро годишно възнаграждение. (Детайлен преглед на новината)

Мароканският национал Адел Таарабт ще бъде съотборник на Димитър Бербатов във Фулъм, съобщиха от английския футболен клуб. Той ще подпише договор в следващите дни, след като премине медицински изследвания. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Нападателят Луис Суарес призова ръководството на Ливърпул да спази обещанието си и да го остави да напусне клуба преди края на трансферния прозорец в Европа. Уругвайският национал е обект на интерес от страна на редица грандове, а най-сериозен в своите намерения се очертава Арсенал, който изпрати оферта на стойност 40 милиона британски лири.

"Искам да играя в Шампионската лига и има отбор, който ми дава тази възможност. Аз вече казах на мениджъра, че искам да напусна. Обвиняват ме в липса на лоялност, но миналата година с ръководството се споразумяхме, че ще ме оставят да напусна, ако не се класираме за Шампионската лига. Дадох всичко от себе си, но то не беше достатъчно за челната четворка. Сега вече настоявам да бъде спазена нашата уговорка. Ливърпул има репутацията на клуб, който винаги постъпва правилно. Искам това да се случи и сега. Имам подписан договор и мога да оставя ръководството на ФА да реши проблема, но не искам да се стига до това", каза Суарес за "Дейли Tелеграф". (Детайлен преглед на новината)

След бурните скандали и спекулациите за трансфер на Уейн Рууни извън Манчестър Юнайтед, Дейвид Мойс обяви, че няма да кара никого да остава в клуба.

"Не съм разговарял с него и не съм го питал за офертата. Не мисля, че има нужда да убеждавам футболистите, че трябва да играят за Манчестър Юнайтед", каза Мойс. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Ръководството на Челси е отхвърлило оферта на стойност 40 милиона евро за защитника Давид Луис, съобщава "Sky Sports".

Медиите в Испания пък съобщават, че представители на Барса вече водят преговори с агента на Луис за личните условия на играча. На този фронт нещата се развиват добре за испанския шампион. (Детайлен преглед на новината)

Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота вече работи върху трансферите на клуба за лято 2014, съобщава "Тутоспорт". Старата госпожа ще опита да подпише с Чаби Алонсо на свободен трансфер след края на настоящия сезон, разкрива торинското издание. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари