Трансферен дневник (06.08.2013 г.)

19:28
Трансферен дневник (06.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (06.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Нападателят на Куинс Парк Рейнджърс Лоик Реми премина успешно медицинските прегледи в Нюкасъл и ще остане под наем при "свраките" за един сезон.

"Много се радвам, че вече съм играч на Нюкасъл. За мен е голяма чест да играя за толкова велик клуб. Много съм мотивиран да направя добра година и да попадна в състава на Франция за Мондиал 2014. Ще опитам да вкарам много попадения през новата кампания", каза френският нападател за сайта на тима от Североизточна Англия.

Спортният директор на Нюкасъл Джо Киниър вече обяви, че освен Лоик Реми, клубът води преговори за привличането на нападателя на Астън Вила Дарън Бент.

Крилото Нейтън Дайър подписа нов договор със Суонси, потвърдиха от уелския клуб, който играе във Висшата лига на Англия. Контрактът на 25-годишният футболист е до лятото на 2017 година.

"Опитвам се да подобря нивото си и чувствам, че мога да направя това. Суонси върви само във възходяща линия. Поради този факт подписах новия дългосрочен договор", коментира Дайър.

ФК Верея (Стара Загора) привлече в състава си 19-годишния централен защитник Иван Атанасов, който днес следобяд направи първа тренировка с новия си отбор, съобщиха от клуба.

Валенсия привлече португалския нападател Елдер Пощига от изпадналия от елитната дивизия в Испания - Реал Сарагоса, потвърдиха от двата клуба.

Според информации в медиите Валенсия ще плати 3,1 милиона евро за 31-годишния ветеран, който вкара 23 гола за Сарагоса за последните два сезона.

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Още един футболист, играл миналото лято в скандалния малтийски Хамрун Спартанс, се присъедини към Нефтохимик Бургас. Това е централният защитник Антон Вергилов, който от вчера тренира с отбора. Юношата на Левски има 16 мача за младежкия национален отбор. Футболистът ще мине пробен период в Нефтохимик, след което евентуално ще се мисли дали да му бъде предложен договор.

Сър Кийт Милс, който е член на борда на директорите на Тотнъм, разкри, че шпорите не могат да задържат Гарет Бейл. По този начин Милс индиректно призна, че Бейл е съвсем близо до трансфер в Реал Мадрид.

"Ако един играч отчаяно иска да напусне, е много трудно да го принудиш да остане", сподели сър Кийт Милс, цитиран от "London Evening Standard". (Детайлен преглед на новината)

Нюкасъл е на път да привлече полузащитника на Ливърпул Стюърт Даунинг, съобщава "Гардиън".

Червените са готови да се разделят с бившият играч на Астън Вила, ако получат оферта на стойност 5 милиона паунда. Все още футболистът не е договорил личните си условия със свраките. Ако това се случи, ще е интересно да се види как феновете на черно-белите ще приемат новото попълнение на тима. Както е известно, Даунинг е бивш футболист на мразения от привържениците на Нюкасъл тим на Мидълзбро. (Детайлен преглед на новината)

Новата звезда на сръбския футбол Александър Митрович най-вероятно тази вечер ще изиграе последния си мач за Партизан Белград. Сръбските шампиони посрещат Лудогорец тази вечер в реванш от третия квалификационен кръг в Шампионската лига след
1:2 преди седмица.

"Митрович е съвсем близо до трансфер в белгийския първенец Андерлехт и дори агентите му са договорили петгодишен договор. Остава само двата клуба да се разберат, но това няма да е трудно предвид незавидното финансово състояние на Партизан. По наши информации, Партизан ще получи 5 милиона евро", пише френскоезичният белгийски вестник "Дерниер Ор".

Спортният директор на Партизан Алберт Надж потвърди информацията, че се водят преговори за продажбата на Митрович, който беше избран за номер 1 на Европейското първенство за юноши до 19 години. Там сърбите спечелиха титлата след 1:0 на финала
срещу Франция.

Слухове и спекулации

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е готов да предприеме драстични мерки, за да убеди ръководството на червените дяволи да го пусне в Челси.

Очаква се в близките дни футболистът да подаде формална молба за напускане на клуба. Както е известно, Рууни уведоми бившия мениджър на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, че иска да отиде в друг отбор в края на миналия сезон. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът на Атлетико Минейро и бивш най-добър футболист в света Роналдиньо отбеляза, че не смята да напуска Бразилия и да преминава в турския Бешикташ. Роналдиньо потвърди, че неговият брат, който е и негов агент, действително е бил в Турция, но това е за да преговаря за други футболисти, чиито дела води.

"На този етап всички мои мисли са свързани само с Атлетико Минейро, каза Роналдиньо. Да, моят брат действително летя до Турция, но той водеше преговори за преминаването на други футболисти. И всички кой знае защо решиха, че аз се готвя да напускам Атлетико. Не, не е така".

Английските грандове Челси и Ливърпул получиха студен душ от полузащитника на Реал Мадрид - Шаби Алонсо. Според вестник "АС", на този етап 31-годишният испански национал няма намерение да се завърне на Острова и скоро ще удължи договора си с Кралския клуб с още една година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMAD1902
07.08.2013 09:24

Майко мила че без Алонсо Челси няма да е машина ли пак за кво им е имат си азар мата

Blueisthecolour
06.08.2013 22:42

Майко кво ще правя сега като Алонсо не дойде в Челси *cry*

Regos
06.08.2013 20:34

Отново французин в Нюкасъл.На този клуб,не трябва да им викат 'свраките' а 'французите'*lol*

Todorov1234
06.08.2013 20:30

Тия па от Андерлехт изкупиха целия Партизан бахти боклуците