\"Руска рулетка\" в последния кръг на Примера

20:15
\"Руска рулетка\" в последния кръг на Примера
Пет отбора, които са разделени в рамките на две точки, ще се борят да не станат третия тим след Рекреативо и Нумансия, който изпада в Сегунда Дивисион на испанския футболен шампионат.

Четири мача в последния кръг на Примера Дивисион ще са решаващи за съдбата на Осасуна, Спортинг Хихон, Бетис, Хетафе и Валядолид. Всички те започват в 18:00 часа в неделя, а всеки един тим държи съдбата в ръцете си.

Наставникът на Осасуна Хосе Антонио Камачо среща бившия си тим Реал Мадрид на "Рейно де Навара". В "Белия балет" научиха, че Флорентино Перес ще е новият президент на тима, но освен това вниманието е насочено върху слуховете за нов треньор и смяна на играчи.

Бетис домакинства на директния си съперник Валядолид. Футболистите обаче има доста проблеми със своите фенове и дори бяха замеряни с яйца на тренировка.

Расинг Сантандер ще бъде без своята звезда Никола Жигич срещу Хетафе, тъй като сърбинът е наказан. Спортинг Хихон пък приема в пълен състав вече изпадналия Рекреативо.

Атлетико Мадрид, които са четвърти в Ла Лига, имат преднина от две точки пред Виляреал, който също се цели в последното място, даващо право на участие в Шампионската лига. Атлетико приема вкъщи Алмерия, а "жълтата подводница" гостува на Майорка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MDM
30.05.2009 10:47

Осасуна и Хихон са с равен брой точки, но головата разлика е в полза на памплонците

гледат се резултатите от мачовете между двата отбора

omonigotemile
29.05.2009 21:08

За мен Хихон трябва задължително да се спаси предвид лекия мач който се очаква, а според мен на Осасуна няма да им е чак толкова трудно срещу Реал ,тъй като мадричани не се борят за абсолютно нищо и определено се намират в лоша серия. Интересна се очертава и директната битка за оцеляване между Бетис и Валядолид. Аз лично очаквам Бетис да победи и да се спаси.Определено този уикенд мачовете в Испания се очертават най-интересни(като се има предвид завършилите вече на Англия и Германия) но разбира се ще е интересно и да разберем кой ще е новият шампион на Франция (според мен Бордо) и кой е новият носител на ФА къп (Челси *wink*)

paunQ
29.05.2009 21:05

Осасуна и Хихон са с равен брой точки, но головата разлика е в полза на памплонците. Така че ако Хихон падне от отбора на Рекреативо, то червено-белите от Хихон ще изпаднат в Секунда Дивисион.

MB_KrisS
29.05.2009 20:59

Общо взето положението е такова: Който бие се спасява на 100%, който не бие стиска палци на другите. Задачата на Осасуна е най-трудна, защото те са единствения отбор, който при загуба изпада 100%, а в Реал М се очаква чистка и всеки трябва да се бори за мястото си.