В Испания се разследват девет съмнителни мача

21:17
В Испания се разследват девет съмнителни мача
Президентът на испанската футболна лига Хавиер Тебас каза днес на пресконференция, че се разследват девет мача, в това число и три от Примера дивисион, с подозрението, че са уредени.

Тебас каза, че останалите шест мача, които се разследват, са от втора дивизия.

От първа дивизия Хавиер Тебас спомена само мача Леванте - Депортиво Ла Коруня, който се разследва, но не даде повече подробности, за да не възпрепятства разследването.

Тебас каза, че уредените мачове са "рак, който трябва да се изкорени".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
06.08.2013 13:01

Много пъти се говореше за уредени мачове в Испания,Англия дори и в Германия,където бяха замесени и много съдии,но всичко се потули и наказания нямаше...така е в света,малките получават наказания за сметка на големите!Ето сега типичен пример с берое-изпратиха жалба до уефа за нередовния бивш играч на цска,който в момента играе за апоел,а жълтата му карта е все още при армейците,но от уефа отхвърлиха.Я си представете подобен скандал и жалба от страна на Барса,Челси,Ман Ю...От както Платини застана на чело на Уефа,корупцията и черното тото пламна.

biancorosso
08.08.2013 15:57

Тук въпросът не опира до "малки" и "големи"... Италия да не е малка футболна нация ? Нещата опират до манталитет и до страх да не развалят "бляскавия имидж" на първенствата си. Но когато един проблем не се лекува, той се задълбочава и рано или късно ще излезне наяве *wink*

RMAD1902
06.08.2013 10:37

Да ама няма да ги хванете в испания знаят просто как да прикриват уредените неща в футбола и трудно може да се хване дали мача е продаден или не значи по тая логика Депортиво Барселона е уреден 4:5 като свърши тях що не разследват те и севиля като играха с валекано им дадаха най смешната дузпа в футбола и очевидна засада при втория гол поне 2 метра зад защитата хванаха ли ги *smile*

IvailoGeorgiev
06.08.2013 11:14

По същата логика всеки мач, който има съдийска грешка трябва да бъде разследван.Абсолютно всеки отбор има мачове които е подпиран малко или много.Така че както ти каза трябва да разследват мачове и на Барса и на Реал Мадрид.

MaLkO_LuD94
05.08.2013 22:51

Леванте със сигурност имаха уредени мачове *thumb_up*

rado4796
05.08.2013 23:48

точно тогава ги играх 1-ца а те паднаха нарочно 0:3 да да да еся 100% наговорен мач!