Отзиви след Лудогорец - Партизан

09:32
Отзиви след Лудогорец - Партизан
Представяме на вашето внимание отзиви след историческия триумф на българския шампион Лудогорец срещу Партизан в мач от 3-ия предварителен кръг на Шампионската лига:

Кирил Домусчиев - собственик на Лудогорец: "Вече сме в Европа. Много бе тежко, но този път Господ бе с нас. Мислех в един момент, че ще изтървем мача. Оттук нататък трябва да си повярваме малко повече и да вдигнем нивото".

Стойчо Стоев - старши треньор на Лудогорец: "Това е победа не само за Лудогорец, но и на българския футбол. Показахме воля и характер. Знаехме какво ни очаква. Психически мачът бе много тежък. Те имат невероятна публика, която 90 минути не спря да ги подкрепя. През второто полувреме имаше доста трудни 15 минути за нас. Това бе периодът, в който те пуснаха втори централен нападател и играеха с повече центрирания, но не допуснахме кой знае какви положения пред нашата врата. Аз съм доволен от всички, извоювахме си правото да се класираме за следващата фаза. Толкова съм уморен психически, че в момента не мога да се зарадвам като хората. Сега искам да си почина и от утре да мисля за жребия и за мача с ЦСКА".

Христо Златински, полузащитник на Лудогорец, отбелязал победния гол в мача от дузпа в 88-та минута:
"Преди дузпата усещах това, което винаги усещам. Бях спокоен и се радвам, че вкарах. Това е най-важната дузпа в живота ми и искам да посветя гола на дъщеричката ми. Чувствам се добре, щом отборът побеждава и върви напред. Сега чакаме жребия и ще се опитаме да влезем в групите на Шампионската лига. Ще дадем всичко от себе си в плейофите".

Михаил Александров - нападател на Лудогорец: "Чувството е страхотно, влезнахме в Европа. Труден мач, видя се че играхме много добре тактически и чакахме своя шанс. Всички се раздадоха на 100 процента. Радостен съм, но трябва да преодолеем още един противник за групите на Шампионската лига".

Вук Рашович - старши треньор на Партизан: "Остава горчив вкус след тези два мача с Лудогорец. Показахме, че не сме по-слаби, тук ги надиграхме. Платихме данък за втория наивно получен гол в Разград. Поздравявам играчите за желанието им за игра и за волята, а запалянковците - за подкрепата им".

За дузпата: "Не видях добре от пейката какво се случи. Невероятно е, че в четвърти пореден мач гонят наш играч. Чувствам се зле, те стигнаха от първото си полуположение до дузпа в 88-та минута и спечелиха мача".

За бъдещето си като треньор на Партизан: "Поемам отговорността, хората в клуба ще преценят какво трябва да се прави занапред. Върша си работата почетено, бяхме максимално и до детайли подготвени за този мач. Имаме доста време да се подготвим за баража за Лига Европа. Сега мисля за първенството, което започва в събота. Ние сме професионалисти, първенството е много важно, искаме да започнем с победа".

След загубата и елиминирането от Лудогорец в третия кръг на Шампионската лига по футбол запалянковците на Партизан бяха недоволни, а след последния съдийски сигнал от трибуните са чуха скандирания "Ръководството вън!, ръководството вън!". Но не бе само това. Един от запалянковците на "черно-белите" успя да прескочи оградата на стадиона, безпрепятствено стигна до Марко Шчепович и му смъкна капитанската лента.

Иван Иванов - защитник на Партизан, български национал: "Пожелавам само успех на Лудогорец. Дано да влязат в груповата фаза на Шампионската лига".

Саша Илич - капитан на Партизан: "Играхме по-добре, отколкото срещу Ширак, но каква полза от това. На всички ни е тежко след такъв мач. Играхме много по-добре от предишните мачове, но сега това няма никакво значение. Не успяхме да се възползваме от добрите си положения за гол. И на мен, и на целия отбор сега ни е трудно и съжаляваме, но трябва да се вдигнем на крака и колкото се може в по-добро настроение да дочакаме началото на първенството в събота, а и да се опитаме да влезем в Лига Европа".

Никола Гулан - ляв защитник на Партизан, който в 87-ата минута получи червен картон за нарушение срещу Роман Безняк, а съдията Алън Кели отсъди и дузпа в полза на Лудогорец:

За дузпата: "Не ми е лесно, не знам какво да кажа. Момчето падна пред мен, като че ли го е уцелил снайперист, а аз въобще не съм го ударил".

За мача: "Играхме така, както се бяхме разбрали в съблекалнята, но нямахме щастието да вкараме гол. Дори и Шчепович в последната минута пропусна".

Ерик Даниел Джемба-Джемба, полузащитник на Партизан: "Разбира се, че съм разочарован, защото създадохме много положения. Казах и преди, че този отбор има потенциал и много талантливи играчи. Изиграхме много по-добър мач от този в Разград"

За съдията Алън Кели: "Мисля, че през първото полувреме не свири чиста дузпа за нас. А решението на съдията да даде дузпа за Лудогорец в края на мача бе много храбро".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
07.08.2013 12:17

Е тия сърби, никакво възпитание, един не каза, Успех на Лудогорец или поздравления .. няма.. само се оплакват от съдията.

genchooo
07.08.2013 14:53

Е него не го коменирам, той е българин.. даже и в мачовете не си даваше много зор да играе за Партизан, за което едно голямо браво. Така трябва

RMcF_
07.08.2013 13:14

Иван Иванов беше единствения... ! *party*

monte_carlo
07.08.2013 11:26

Има някой доста добри изказвания хахаха, това със снайпериста кърти мивки *lol* Стискаме палци на Лудогорец, дано се добутаме до ШЛ, но най-важното е,че вече сме сигурни участници в ЛЕ, което си е доста добро постижение за разградския клуб,а и като цяло е светъл лъч за целия български футбол *smile*

miro211
07.08.2013 17:19

Защо да се "добутаме"? Ние играем красив е ефективен футбол! На този етап може би само Базел може да ни надиграе и то много трудно. Всички други противници са ПРЕОДОЛИМИ. Остава момчетата да придобият още повече самочувствие (но не да се възгордяват той и Домусчиев няма да го допусне) и ще станат един добър и боеспособен отбор можещ да мери сили с най- големите!

RMcF_
07.08.2013 11:11

"Момчето падна пред мен, като че ли го е уцелил снайперист" *lol*