Трансферен дневник (04.08.2013 г.)

19:22
Трансферен дневник (04.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (04.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Сиатъл Саундърс привлече американския национал Клинт Демпси от Тотнъм, съобщава официалният сайт на клуба от МЛС. Шпорите ще получат седем милиона евро по сделката.

"Това е исторически ден за Сиатъл Саундърс и за феновете на клуба", заяви собственикът на американския клуб Джо Рот. (Детайлен преглед на новината)

Зенит Санкт Петербург привлече  аржентинския защитник Кристиан Ансалди от съперника в местното  първенство Рубин, съобщи ръководството на отбора от град Казан  на официалния си уебсайт.

"В близките дни Ансалди ще замине за Санкт Петербург, където ще премине медицински изследвания и ще продължи кариерата си в  отбора на Зенит", гласи съобщението. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Италианският футболен клуб Рома договори трансфера на  нападателя на Арсенал - Жервиньо.

Според информации във френската преса двата клуба са постигнали споразумение за трансферната сума и в близките дни сделката ще бъде финализирана. В началото на седмицата Жервиньо трябва да премине  медицински прегледи и да подпише четиригодишен договор с Рома. Днес футболистът пристигна в италианската столица. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

До края на месеца Барселона ще привлече нов централен защитник. Това разкриха наскоро и новият треньор Херардо Мартино, и президентът на клуба Сандро Росел. Трансферен приоритет номер 1 на каталунците беше Тиаго Силва, но сделка на този етап е невъзможна. Така че блаугранас идентифицираха нови цели. Вариант номер 1 е защитникът на Челси Давид Луис, а алтернативата е Даниел Агер от Ливърпул. (Детайлен преглед на новината)

Трансферната сага около Уейн Рууни продължава с пълна сила. Челси не се отказва от желанието си да привлече английския национал и готви оферта на стойност 40 милиона паунда, съобщава "Дейли Мейл". Наскоро босовете на Манчестър Юнайтед отхвърлиха предложение от 30 милиона паунда за играча. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CaptainMorrgan
05.08.2013 00:23

Агер може да е футболист на Барселона само в съня им.

asen.asenov.543792
05.08.2013 00:20

Слухове и спекулации е най интересно но не ми се вярва че давид луиз и руни ще отидат в друг отбор и също са трансфера на демпси мн. жалко. тотнъм не трябваше да го взима провалиха му кариерата