Трансферен дневник (03.08.2013 г.)

19:30
Трансферен дневник (03.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (03.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Уругвайският бранител Диего Лугано премина от Пари Сен Жермен в английския Уест Бромич Албион. 32-годишният Лугано изкара 6 месеца под наем в испанския Малага. При завръщането си в ПСЖ той заговори за напускане заради нежеланието си да търка пейката в невъзможност да се конкурира с високоплатените звезди на тима. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са в напреднали преговори за Кристиано Роналдо, гръмна британският таблоид "Дейли Стар".

Почти сигурният трансфер на Гарет Бейл в Кралския клуб играе важна роля за развитието на събитията около бъдещето на португалския национал и според изданието вече 12-и пореден ден текат преговори за завръщането му на "Олд Трафорд". (Детайлен преглед на новината)

Отборите на Базел и Верона продължават битката за подписа на българския национален бранител на Партизан Белград Иван Иванов. Швейцарският гранд увеличи офертата си и вече предлага 2,1 милиона евро за Иванов, а медиите в Сърбия твърдят, че българският бранител със сигурност няма да носи екипа на Партизан през новия сезон.

Още вчера стана ясно, че спортният директор на италианския Верона Шон Солиано е пристигнал в Сърбия, за да преговаря на крака с Партизан за привличането на 25-годишния бранител. ФК Базел, които водеха преговори със сръбския тим за бившия играч на ЦСКА от доста време насам, пък са се уплашили, че ще загубят Иванов и вече са готови да платят за него 2,1 милиона евро. (Детайлен преглед на новината)

Трансферът на Гарет Бейл в Тотнъм е на път да стане реалност, съобщава "АС". На седми август Флорентино Перес и Даниел Леви ще се срещнат в Маями, за да се договорят параметрите около сделката.

Както е известно, между двете страни има устно споразумение. Според него Кралския клуб трябва да плати 120 милиона евро за Бейл, а Фабио Коентрао ще стане футболист на шпорите. (Детайлен преглед на новината)

Една от трансферните цели на Левски - бившият английски национал Дейвид Бентли би бил заинтересован от възможността да заиграе в България, разкри специално за БГНЕС агентът му Робърт Сигъл.

"Чакам да чуя предложение от тях, но се надявам, че Дейвид може да играе там", сподели за БГНЕС Роб Сигъл. Запитан дали самият Бентли би бил заинтересован от трансфер в българския тим, агентът добави: "Да, би бил". 28-годишният халф изкара последния сезон под наем в Блекбърн и руския ФК Ростов. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Новият треньор на Барселона Херардо Мартино призна, че има вероятност Франсеск Фабрегас да напусне клуба до края на настоящия трансферен прозорец. Каталунците вече отхвърлиха оферти на стойност 25 милиона паунда и 30 милиона паунда за футболиста от страна на Манчестър Юнайтед.

"Бих предпочел Сеск да остане. Той е един от най-добрите футболисти в отбора. Но трябва да е ясно за всички, че в крайна сметка решението ще бъде негово. Прогнозирам, че Фабрегас ще продължи да играе в Барса. Все пак, искам да изчакам той ясно да го заяви. Ако Сеск пожелае да напусне, няма да го спираме", коментира Тата Мартино. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация