Изхвърлиха Рапид от елита на Румъния

17:24
Изхвърлиха Рапид от елита на Румъния
Румънските медии съобщиха днес, че един от най-популярните местни клубове Рапид Букурещ е изпаднал по административен път от елитната футболна дивизия. Това е станало след решение на Арбитражния съд по спорта, което беше публикувано днес на страниците на медиите.

Рапид игра плейоф за оставане в Лига 1 с Конкордия (Кяжна), а Конкордия подаде жалба срещу това решение. Мотивите на отбора от букурещкото предградие бяха, че Рапид е в реален фалит и няма право да участва в баража.

При това положение градското дерби между Рапид и Стяуа, което трябваше да се играе в събота, е отменено. Очаква се решение на федерацията по футбол на страната да реши дали нов отбор ще бъде включен в групата или продължава със 17 отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tapaka2222
03.08.2013 09:46

Абе тва бфс скоро ще го опънат и ви казвам тука не трябва да е наречено професионална а футболна група а аматьорска футболна а група а рапид още преди две години бяха под прицел Бекали където и да е отбора му е 1 почти всяка година рядко друг да стане шампион

devic
02.08.2013 22:54

добре е да се отбележи че собственика на Стяуа Джиджи Бекали е в затвора за 3 години заради кражба от държавата в размер на няма и 1 милион долара. да му мислят Цветанов и царя по тяхния стандарт.

shifter_fd
02.08.2013 18:30

Гледайте бе!!! Нашите северни съседи дето се ебаваме с тях и им казваме Мъмалигарски цигани, не оставиха никаква прошка на тоя отбор, а у нас се прави всичко възможно да се спаси ЦСКА, вместо да започне на чисто, като Ботев. Сега в ЦСКА-то ще се перат невероятни суми и играчи определено НЕМОЖЕЩИ ще лапат големите пари, а нашите момчета взимат 1/3 от това, което получават чуждите циганета. Ето така се перат пари, а слепите фенове потрошиха БФС-то и плюват Перуката, а трябва здраво да му целуването танцувалните стъпки, за дето остави ЦСКА и се мъчеше да помага и да не лишава отбора от участие в А група. Тъп народ сме и това си е. К'вот каже един, това слушат всички останали! А Левски - при всяка поредна гръмка евроизлагация, да започват първенството с минусов актив, за да им дойде акъла! Пак ще се пазаруват мачове и тоя сезон.

kirilfan
03.08.2013 00:23

Цялото ни първенство е нелегитимно ако питаш мен *joking*

shifter_fd
02.08.2013 18:54

Значи, оставянето на ЦСКА в А група от страна не нелегитимното управление на БФС е нелигитимен акт, съответно има нещо нелигитмно в цялата работа.*wink*

gQg
02.08.2013 18:42

Искаш да кажеш БФС-то, което е нелигитимно остави ЦСКА? Айрани му викат на това...

javorrrrr
02.08.2013 17:29

Дано и ЦСКА да ги последва *devil*

wba
02.08.2013 17:36

Ами то както е тръгнало ЦСКА ще ги изхвърлят ,а Левскито ще си изпаднат , та ще гледаме дерби в Б група