Стоилов: Резултатът е несправедлив

22:41
Стоилов: Резултатът е несправедлив
Отзиви след първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Ботев Пловдив и Щутгарт, завършиха 1:1 на стадион "Лазур" в Бургас:

Станимир Стоилов (старши треньор на Ботев): "Доволен съм от представянето ни. Смятам, че резултатът е несправедлив. Като игра те владееха повече топката, но ние се бяхме групирали перфектно в средната зона и не им дадохме никакви шансове. За съжаление допуснахме една грешка от статично положение, нещо за което говорихме цяла седмица. За жалост по-опитният отбор се възползва от една, мога да кажа, индивидуална наша грешка. Ние също имахме нашите шансове, но пропуснахме 3-4 добри положения. Бяхме добре организирани и мотивирани. За 90 минути не дадохме нито една ситуация пред нашата врата, с изключение на статичното положение, в което ставаше въпрос по-скоро за индивидуална грешка. При всички положения няма да се предадем. Отиваме в Германия и ще опитаме да играем нашия си футбол. Ще чакаме нашите шансове и се надявам да имаме и повече късмет. Малко трябва да повишим футболното си самочувствие, особено от атакуващите играчи."

Валери Домовчийски (нападател, автор на гола за Ботев в мача): "Можехме да победим. Доста добре играхме. Имахме своите шансове. По-чистите положения бяха пред тяхната врата. Надявам се, че имаме сили да ги отстраним. 1:1 не е толкова лош резултат. Всичко е възможно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Inevitable
02.08.2013 13:52

браво добро изказване направо страхотно .... ако ще да са имали нашите 500 удара към вратата и като не са ги вкарали какво? защо е несправедлив резултата? няма такова изкаване като това. резултата е следствие от реализирани и нереализирани положения. доста тъпо изказване *smile*

nasko72
01.08.2013 23:28

да несправедлив е 0-2 или поне 1-2 е реалния но ....*joking**joking*

NeedForWeed
02.08.2013 00:07

Няма мое няма твое няма и Берое.