Попов бележи два гола за Кубан, вдъхновеният Суонзи громи (снимки и видео)

23:35
Попов бележи два гола за Кубан, вдъхновеният Суонзи громи (снимки и видео)
Турският Трабзонспор спечели с 1:0 гостуването си на Динамо Минск в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа. Въпреки, че тимът от Трабзон бе смятан за фаворит, двубоят премина равностойно с положения и пред двете врати.  Единственият гол в мача отбеляза бразилецът Паоло Енрике четири минути преди края на полувремето.  В шестата минута на добавеното време на срещата червени картони получиха сръбският футболист на Динамо Лазар Веселинович и аржентинецът от състава на гостите Густаво Колман.

Като отличен резултат за латвийския Вентспилс може де бъде определено равенството 0:0 с израелския Макаби Хайфа. Домакините имаха доста положения за гол, ала не успяха да реализират нито едно от тях.

Загуби за Цървена Звезда и Лех Познан 
Черноморец Одеса изнесе силен мач и победи с 3:1 сръбския гранд Цървена звезда. След като в първия половин час мачът не изобилстваше от положения, домакините нанесоха двоен удар на съперника само в рамките на шест минути. Първо испанецът Сито Риера откри в 32-та минута, а след това нападателят от Кот д'Ивоар  Франк Джа Джеже вкара втори гол. След почивката Вукан Савичевич върна един гол за гостите от Белград, но  точно изпълнената дузпа от страна на Алексей Антонов в 78-та минута оформи крайния резултат. 

Безспорно най-изненадващият резултат от ранните мачове на днешната вечер е загубата на Лех Познан в гостуването на литовския Жалгирис във Вилнюс. Лех, който се бореше за титлата в Екстракласа през миналия сезон игра слабо и можеше да приключи мача с поне още два гола в своята врата. Точен за победата на Жалгирис бе Мантас Куклус минути преди края на редовното време на първата част.



Близо до още един сензационен резултат бе Диферданж от Люксембург, който задържа 0:0 до 75-та минута при гостуването си на норвежкия Тромсьо. Тогава Зденек Ондрасек спаси северняците от резил.

Албанският Кукеш спечели без проблеми срещу украинския Металург Донецк с 2:.0. В редиците на гостите бе бившият български национал Велизар Димитров, който игра като титуляр и получи жълт картон в първата минута на добавеното време на срещата. Точни за победата на тима от северна Албания бяха аржентинецът Малакарне (6) и Малотай (84). 

Воден от неостаряващият Антонио Ди Натале Удинезе спечели гостуването си на Широки Брег в Босна с 3:1. Именно ветеранът откри резултата в 16-та минута, а младият талант Муриел отбеляза два гола до края на полувремето за да отчая публиката в Зеница.  Домакините получиха импулс в 77-та минута, когато Дино Корич върна един гол, но задачата им на реванша на "Фриули" остава тежка.

Ивелин Попов бележи в дебюта на новия си треньор 
Капитанът на българския национал отбор Ивелин Попов се превърна в герой за Кубан Краснодар при победата като гост над  шотландския Мъдъруел с 2:0 в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа. Българинът бе избран за играч на мача при гласуването от феновете на Кубан в официалния сайт на УЕФА, а най-доволен от неговото представяне остана новият треньор на тима – Доринел Мунтеану.  Румънецът изведе Кубан за първи път след като официално бе назначен начело на отбора и остана много доволен от играта на нвоия си отбор. Попов изведе гостите от Русия напред в 52-та минута, а в 78-та отбеляза втория си гол. По всичко личи, Кубан няма да има проблеми с преодоляването на този съперник и ще продължи напред в турнира.


Motherwell 0-2 Kuban Krasnodar (All Goals... by ourmatch



Суонзи постигна най-резултатния успех за вечерта 
Михаел Лаудруп и воденият от него Суонзи имат повод за голяма радост. Уелският тим разгроми като домакин Малмьо с 4:0 и общо взето спокойно може да очаква реванша в Швеция. Мачът вървеше равностойно и нищо не предвещаваше подобен  разгром в полза на домакините. Испанецът Мичу откри в 38-та минута. Така завърши първото полувреме. След почивката публиката на "Либерти Стейдиъм" изригна, защото на два пъти се разписа новото попълнение от Витес Уилфред Бони.  До края друго ново попълнение – Посуело от испанския Бетис намери мрежата и така бе оформена великолепната победа за Суонзи.




Swansea City 4-0 Malmo FF (All Goals) ourmatch.net by ourmatch

Приключили мачове:
БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - Щутгарт (Германия) - 1:1
Тренчин (Словакия) - Астра Джурджу (Румъния) - 1:3
Петролул Плоещ (Румъния) - Витес (Холандия) - 1:1
ФК Минск (Беларус) - Сейнт Джонстън (Шотландия) - 0:1
Яблонец (Чехия) - Стрьомгодсет (Норвегия) - 2:1
Карабах (Азербайджан) - Йефле (Швеция) - 1:0
Вентспилс (Латвия) - Макаби Хайфа (Израел) - 0:0
Актобе (Казахстан) - Брейдаблик (Исландия) - 1:0
Динамо Минск (Беларус) - Tрабзонспор (Tурция) - 0:1
Черноморец (Украйна) - Цървена Звезда (Сърбия) - 3:1
Рандерс (Дания) - Рубин Казан (Русия) - 1:2
Жалгирис (Литва) - Лех Познан (Полша) - 1:0
Хекен Гьотеборг (Швеция) - Tун (Швейцария) - 1:2
Tромсьо (Норвегия) - Диферданж 03 (Люксембург) - 1:0
Риека (Хърватия) - Жилина (Словакия) - 2:1
Кукеши (Албания) - Металург Донецк (Украйна) - 2:0
Войводина (Сърбия) - Бурсаспор (Турция) - 2:2
Пандури (Румъния) - Апоел Тел Авив (Израел) - 1:1
Слован Либерец (Чехия) - ФК Цюрих (Швейцария) - 2:1
Ксанти (Гърция) - Стандард Лиеж (Белгия) - 1:2
Астерас Триполис (Гърция) - Рапид Виена (Австрия) - 1:1
Сент Етиен (Франция) - Милсами (Молдова) - 3:0
Мъдъруел (Шотландия) - Кубан Краснодар (Русия) - 0:2
Широки Брег (Босна и Херц.) - Удинезе (Италия) - 1:3
Суонзи Сити (Англия) - Малмьо (Швеция) - 4:0
Шльонск Вроцлав (Полша) - Брюж (Белгия) - 1:0
Ещорил (Португалия) - Апоел Рамат Ган (Израел) - 0:0
Хайдук Сплит (Хърватия) - Дила Гори (Грузия) 0:1
Севиля (Испания) - Mладост Подгорица (Черна гора) 3:0 
 
По-късно очаквайте подробности за останалите мачове от Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMcF_
02.08.2013 13:35

ДАно, фурора на Попов да е в начална фаза, та на 6-ти септември да изяде италианците *smile*

katal0neca
02.08.2013 00:54

Дано догодина вече видим Попов в един от топ отборите в Англия! *beer*

Luffy
01.08.2013 22:22

Това не е Дюделанж бе ! А Дифърданж !!!!!!!! Вземете гледайте малко

Luffy
01.08.2013 22:55

Не съм на Ти с техния език за да им знам точното произношение,а по-скоро го сглобявам именно с това на Дюделанж,което като букви почти съвпада и от край време в България така се пише отбора,а ти ако си толко на гъсто може и да си прав.

one1win
01.08.2013 22:40

Това не са ДифЪрданЖ, а Диферданш бе вземи научи името на отбора и тогава критикувай другите.