Трансферен дневник (01.08.2013 г.)

19:40
Трансферен дневник (01.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (01.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Ръководството на Локомотив Пловдив представи днес 3 нови попълнения в отбора - вратаря Божидар Стойчев и нападателите Станко Йовчев и Андрей Атанасов. Тримата имат договори с черно-белите за по 2 години.

"Приветстваме ги с добре дошли и пожелаваме на тримата голямо бъдеще във футбола", заяви административният директор на клуба Атанас Узунов. Той уточни, че съвсем скоро се очаква договор да подпише и централният защитник Пламен Крачунов. (Детайлен преглед на новината)



Българският талант Антонио Михайлов ще продължи кариерата си в Швейцария, научи БТА. Младокът, който играе като атакуващ халф, вече сложи подписа си под договор с отбора от местната четвърта лига Кройцлинген. (Детайлен преглед на новината)

Вратарят Енрике Иларио подписа нов 1-годишен договор с елитния английски Челси, съобщиха от клуба. 37-годишният португалски страж беше привлечен на "Стамфорд Бридж" през 2006 година от Жозе Моуриньо по време на първия период на специалиста в лондонския отбор. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Македонският атакуващ халф Марио Гюровски, който е бивш възпитаник на новия наставник на Левски Славиша Йоканович, отхвърли варианта да премине в състава на сините. Заговори се, че 27-годишния футболист на тайландския Муангтонг Юнайтед може да се събере с Йоканович, който доскоро беше наставник именно на азиатския отбор.

"Радвам се, че има интерес от тим като Левски. В момента обаче не може да се говори за мой трансфер, тъй като тук се чувствам у дома си. Бъдещето ми е с Муангтонг и феновете ме подкрепяха много през тези две години. Имахме много успехи заедно и целта ми е да помогна колкото се може повече на този тим в бъдещето", сподели Гюровски за официалния сайт на тайландците. (Детайлен преглед на новината)

Бразилският халф Луис Густаво не изключи възможността да напусне германския футболен клуб Байерн Мюнхен, който беше оглавен от Хосеп Гуардиола през лятото.

"До края на август може да се случи всичко", каза Густаво. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Бранителят на Партизан Иван Иванов до дни може да премине в италианския елитен Верона, съобщават медиите на Ботуша.

Бившият тим на Валери Божинов си спечели промоция в елита и е амбициозен да запази мястото си там. Иванов бе на крачка от трансфер в Базел, а тази опция си оставаше вероятно и за момента. Независимо от това медиите в Италия твърдят, че бранителя всъщност е много близо до тима от Града на Ромео и Жулиета. Ръководството на италианците вече са се свързали с Партизан по повод трансфера и работят с погледа да го доведат до успешен край възможно най-бързо. (Детайлен преглед на новината)

Бразилецът Мишел Бастош вероятно ще напусне Шалке 04 и ще премина в тима от ОАЕ Ал Аин, въпреки че има договор под наем с германския отбор до 2014-та година, предава "ДПА". Според медиите Шалке са имали срок до снощи да поискат пълните права на футболиста от френския Олимпик Лион, но не са го направили. (Детайлен преглед на новината)

Треньорският щаб на Тотнъм вече е набелязал заместник на напускащата звезда на отбора Гарет Бейл, съобщава британската преса. Бейл е пред преминаване в испанския гранд Реал Мадрид срещу рекордните във футболната история 100 милиона лири. Според испанския "Ас", двата клуба вече са договорилитрансфера на уелсеца. Ако сделката се осъществи, от "Уайт Харт Лейн" са готови незабавно да отправят оферта за крилото на Рома Ерик Ламела. 21-годишният аржентински национал е оценяван на 25 милиона лири. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SAYONARA888
01.08.2013 20:37

Тотнъм няма да сгреши с Ламела, а колкото до 125 млн. за Бейл... нямам думи, за какво изобщо има финансов феърплей.

Express17
01.08.2013 21:32

Доколкото знам приходите на Реал за последния сезон са около 500 милиона евро,така че не виждам къде е проблема с финансовия феърплей