Наш талант от школата на Милан ще играе в Швейцария

15:55
Наш талант от школата на Милан ще играе в Швейцария
Българският талант Антонио Михайлов ще продължи кариерата си в Швейцария, научи БТА. Младокът, който играе като атакуващ халф, вече сложи подписа си под договор с отбора от местната четвърта лига Кройцлинген.

Михайлов е юноша на италианския гранд Милан, но през последната година игра в Септември Симитли в българската "Б" група. Той изкара проби и в белгийския втородивизионен ФК Брюксел, където отзивите бяха положителни. Треньорите обаче поискали да видят още трима играчи на тестове и след това да решават. Заради това 22-годишният Михайлов предпочел да се премести в Швейцария.

Макар и в 4-а лига, тимът на Кройцлинген впечатлява с чудесна тренировъчна база и много добра структура, реално на професионално ниво. Клубът разполага с три затревени и перфектно поддържани терени на брега на Боденското езеро. В същата дивизия пък ще играе и Шафхаузен, който само преди три сезона се състезаваше в елита на швейцарския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iulkata77
01.08.2013 17:13

До коментар [@comment 1424467] от [@user Troillongan]:

махай се тогава

Saimun
01.08.2013 17:10

До коментар [@comment 1424467] от [@user Troillongan]:

Абе ей протогер като не ти харесва сайта не влизай какво като я копират важното е че я прочитаме а пък те от където искат да я взимат*angry*

Deco_Sneijder
01.08.2013 16:42

На 22 години и в четвръта лига на Швейцария....леле...щом до сега не е пробил в по голям отбор няма и да пробие,без връзки не става...много по-добре би било за него да се върне в бг и да заиграе за цска,левски,литекс,ботев или лудгорец,така поне може някой да го забележи...