Локо Пловдив представи трима нови

15:33
Локо Пловдив представи трима нови
Ръководството на Локомотив Пловдив представи днес 3 нови попълнения в отбора - вратаря Божидар Стойчев и нападателите Станко Йовчев и Андрей Атанасов. Тримата имат договори с черно-белите за по 2 години.

"Приветстваме ги с добре дошли и пожелаваме на тримата голямо бъдеще във футбола", заяви административният директор на клуба Атанас Узунов. Той уточни, че съвсем скоро се очаква договор да подпише и централният защитник Пламен Крачунов.

На пресконференцията присъстваше и треньорът Александър Станков, който изрази пред медиите задоволството си от трансферите: "Искам да честитя на момчетата и да ги поздравя. Много внимателно сме преценили качествата на всеки един поотделно. Убеден съм, че те ще помогнат на Локомотив. И тримата са млади хора, има перспектива в тях и съм убеден, че това ще е бъдещето на Локомотив. Продължавам да си държа на думата и да казвам, че никъде, където съм работил не съм оставял потоп след себе си. Винаги има някаква база, върху която да се работи след това", обяви Александър Станков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари