Владимир Кличко: Кобрата ще загуби от Тигъра

12:55
Владимир Кличко: Кобрата ще загуби от Тигъра
Кубрат Пулев ще загуби от Тони Томпсън, прогнозира световният шампион в тежка категория на IBF Владимир Кличко в интервю за "ATG Radio".

Именно за правото на двубой с украинеца на 24 август ще се бият Кобрата и Тигъра. Томпсън е до болка познат за по-малкия брат Кличко, който на два пъти надигра американеца в миналото. Влад обаче залага именно на намиращия се в страхотна форма американец пред Кобрата, който не е е излиза на ринга почти от година.

"Познавам Томпсън много добре. Не съм изненадан, че победи два пъти Дейвид Прайс. Тони е много подценяван в последните години. Сигурен съм, че може да победи всеки от Топ 10. Нямам търпение да гледам мача на Томпсън с Пулев. Мисля, че ще го победи", сподели още световният шампион във версиите IBF, WBO, IBO и супершампион на WBA.

Все пак той намекна, че евентуален двубой с Томпсън или Пулев изобщо не изглежда близо.

"Но нека все пак не мислим за това. Аз мисля мач за мач и следващият ми такъв е с Александър Поветкин", коментира още Владимир Кличко.

Срещата му с Поветкин ще е за обединяването поясите на WBA, където руснакът се води редовен шампион. Мачът е през октомври.

"Не сме правили още пресконференция. Трябва да го направим в следващите 2 седмици в Москва. Нямам търпение за Поветкин. Има много боксьори в дивизията, но той е най-вълнуващият. Той е шампион на WBA, a аз съм супершампион. И двамата сме олимпийски златни медалисти. Мисля, че феновете ще са развълнувани", заяви за срещата Кличко.

Той добави, че по-скоро гледа към следващ мач в Щатите, където похвали двамата местни таланта - Дионтей Уайлдър и Брайънт Дженингс, който вече отказа да се бие с Кобрата.

"И двамата са топ боксьори от Щатите. И двамата показват нещо в тежка категория. Работих с Уайлдър преди мача ми с Мариуш Вах. Харесва ми държанието му. Само вижте рекорда му - нокаутирал е всичките си противници. Дженингс се движи бързо, ще покаже класа в следващите си няколко мача. Мисля, че ще срещна един от двамата в бъдеще", заяви Влад.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

npu3pak4o
20.08.2013 15:13

До коментар #7 от MaLkO_LuD94:
Кличко се бие с Поветкин, а ти ми говориш, че го е страх от Кубрат... Поветкин е 3ти след братята в ранглистата...

ivanrealmadrid1
01.08.2013 14:33

абе ... Кличко едва ли го е страх от който и да било... а Кубрат първо да победи тоя тони ли е къв е там , и вече да се надяваме за мач с Кличко. Малко е несериозно да казваме ,че Кличко няма никакви шансове или подобни приказки *lol* има много време до тогава

MaLkO_LuD94
01.08.2013 14:18

То защото Кобрата е слаб за това те е страх от мач с него и само се криеш *joking* Нямам търпение Кобрата да го срещне тоя да го смачка и да му покаже кой е най-добрия *thumb_up*

wba
01.08.2013 14:12

Кобрата вече навлиза в сериозни води . До сега имаше по-слаби съперници и мачкаше наред . Тежък мач ще е ,а и ако спечели също ще му е трудно срещу Кличко , така че трябва да бъдем и реалисти . Ще чакаме 24 август да видим какво ще стане .

John_Jameson
01.08.2013 13:56

В този мач, ще си проличи до колко, Кобрата е готов да се бие срещу Кличко!!! Владимир Кличко е наистина много добър и силно се съмнявам, че Кубрат Пулев ще го победи, но нека първо се справи с Тони Томпсън, а след това ще гледаме какво ще стане! *tongue* *wink* Успех на Кубрат!!!

John_Jameson
02.08.2013 00:30

Еми съмнявам се, да го смачка без проблеми, ама ще видим! *wink* Той 1-во да стигне до мач с Кличко, след това ще видим какво ще стане! Успех на Кобрата!!! *smile* *beer*

MaLkO_LuD94
01.08.2013 14:19

Кобрата ще го смачка без проблем ама тоя ВЕЛИКИЯ го е страх и не иска да се боксира с нашия *thumb_up* Иска мачлета само със спаринг партньори за да брой колко пъти ще си запази титлите сме*ника *erm*

peti2v
01.08.2013 13:45

Ти се надявай да загуби, че иначе няма да ти е леко!

Hristian96
01.08.2013 13:38

Точно това,щях да кажа,че и мен ме дразни вече тоя кличко.Кобрата ще го смели

fen09
01.08.2013 13:25

Когато играе с Кубрат Пулев след мача да говори... Не според мен не го е страх просто няма полза Кличко да играе с Пулев, но може и да го е страх *smile*

bacardy_breezer
01.08.2013 13:17

Тоя почва вече да ме дразни... Вярно, велик боксьор е, но имам чувството, че го е страх от Кобрата*scared*