Сток Сити готви сензационен трансфер на Пол Скоулс

11:44
Сток Сити готви сензационен трансфер на Пол Скоулс
Пол Скоулс е на път да подпише със Сток Сити, съобщава "Дейли Мейл". Мениджърът на "грънчарите" Тони Пулис, който е добър приятел със сър Алекс, е отправил официална оферта за играча и очаква тя да бъде приета в близките дни.

Пулис щял да предложи на Скоулс освен гаранция за титулярно място и място в треньорския си щаб. Не е тайна, че 34-годишният полузащитник иска да стане мениджър, след като прекрати кариерата си и е много възможно той да се съгласи на това ново предизвикателство.

"Искам да започна скоро работа като треньор, за да мога да натрупам опит и след време да започна мениджърска кариера", каза наскоро рижавият полузащитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZeroCold
29.05.2009 13:14

Супер *smile* Браво на Скоулс за нещата които направи досега за нас Но и той самият вече осъзнава че не ни е особено полезе вече, и че годините и контузиите си казват своето... :| Нека изиграе последната си година в Сток Сити и да опита това за което мечтае сърцето му - да бъде мениджър Така няма да остане далеч от тази пристрастяваща мания наречена "футбол" На добър час, Пол! *sad*