Михаил Александров: Партизан не са страшни

09:23
Михаил Александров: Партизан не са страшни
"Аз не съм герой, герои са всички, които играха днес. Аз просто съм един изпълнител. Ако кажа, че съм очаквал да вкарам гол, ще излъжа. Но се радвам, радвам се и че победихме. Мисля, че си заслужихме победата. Партизан не бяха никак страшни за мене", заяви след мача полузащитникът Михаил Александров.

Младият футболист, който често е пренебрегван заради чужденците, този път вкара победното попадение за крайното 2:1 за Лудогорец срещу Партизан в третия квалификационен рунд за място в Шампионската лига.

"За нас победата е важна, защото продължаваме да правим добър пробив в Европа. Да, има промяна в поведението на отбора, но на какво се дължи тя, не знам. По-добре питайте треньорите по този въпрос. Надявам се, че така ще играем и в "А" група по-нататък. Не биваше да допускаме гол, а лошото е, че започваме да играем винаги след като ни вкарат. И това трябва да го изчистим. Няма да е никак лесно на реванша в Белград. И никой не може да даде гаранции, че след като сме били тук, ще победим и там", каза още крилото на зелените от Разград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация