Стойчо Стоев: Липсва ни международен опит

22:50
Стойчо Стоев: Липсва ни международен опит
"Не мога да кажа, че съм разочарован, но победата можеше да бъде по-изразителна. Защото имахме след това една ситуация, която просто се вкарва. Но все пак победата си е победа и аз поздравявам момчетата с нея", заяви старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след успеха с 2:1 над Партизан (Белград).

Разградчани успяха да обърнат от 0:1 до 2:1 в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Доста труд положиха момчетата. Но ни липсва международен опит и това се вижда. Ето каква е разликата между тези мачове и другите, от вътрешното първенство. Но пък именно в такива мачове се трупа този опит. Мисля, че днес надиграхме отбора на Партизан. Но знаем, че ще има и втори мач, където ще бъде трудно", каза още Стойчо Стоев.

"Все пак имаме преднина от един гол и това като турнирен резултат ще се постараем да го използваме. Имаше обремененост в отбора и това си личеше в действията ни. Но да се радваме на победата, защото може да се окаже и решаваща", завърши Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
01.08.2013 00:25

Брат намери читави защитници .....другото го имате. Поздравления за Весо Минев или който е там от двамата. Супер лудия .......направо ги разнищи по левия фланг. Аз не съм виждал скоро защитник да прави такива финтове и с лекота да минава противника.

wba
31.07.2013 23:02

Мачът е уреден момчета . Който е следил коеф. за Партизан от 3.30 скочиха до 5.50 и нагоре . Домусчиев си е наумил да играе в Лига Европа и това си е . Бях сигурен в успеха на наще и съм сигурен ,че ще продължим . Ще стискам палци за Шамп.Лига .

wba
01.08.2013 01:03

По-лошо . Това е балкански мач между две съседни страни и по-точно Сърбия . Съдейки по минусите ми , явно доста хора не са наясно с обстановката и си мислят "каква поредна футбола драма" .

holigan4e
01.08.2013 00:26

хахаах я се покрии бе , това да не ти е мач от А група.

Hristian96
31.07.2013 22:59

късмета винаги е срещу Лудогорец,ако говорим за ШЛ