Кардиф с рекордна покупка

22:41
Кардиф с рекордна покупка
Новакът в английската Висша лига Кардиф Сити подписа със защитника Стив Коукър от Тотнъм с рекорден трансфер за клуба и четиригодишен договор за футболиста. Това съобщиха днес от уелския клуб, който това лято си спечели място при най-добрите отбори на Острова.

"Днес след обяд Кардиф Сити може да потвърди рекордния за клуба трансфер на английския национал от Тотнъм Хотспър Стивън Коукър", се казва в съобщението.

Колко пари обаче са платени за футболиста, за момента няма информация. Ясно е, че досегашният клубен рекорд беше платени 7,5 милиона паунда за датския нападател Андреас Корнелиус от ФК Копенхаген на 1-и юли.

21-годишният Коукър е четвъртото ново попълнение на мениджъра Малки Макей през това лято и след влизането на отбора в елита. Кардиф Сити ще играе във Висшата лига за първи път от 51 години насам.

"Щастлив съм от пристигането си в Кардиф и съм амбициран за новото предизвикателство. Благодаря на Тотнъм за всичко, което направихаза мене", заяви Коукър, който се разписа за националния отбор на Англия срещу Швеция в единствения си международен мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YUNOFF
01.08.2013 12:20

Не го очаквах от нашите. Беше добър. По мое мнение е по-добър от двамата французи. Жалко, грешка направиха борда като го продадоха. А пък Боаш бе заявил, че няма да се продават играчи........

Slayer
01.08.2013 00:47

Така е, хората в Англия наляха огромни суми в отборите, които спечелиха промоции за ВЛ, за да ги стимулират и максимално да ги приравнят към останалите отбори от лигата. "Също както в България"

iwanesque
31.07.2013 23:51

разочарован съм от трансфера..дано има клауза за откупуване на разумна цена