Берба: Кофти ми е, Барса ни би с две положения

10:51
Берба: Кофти ми е, Барса ни би с две положения
Димитър Бербатов заяви, че му е доста тежко след загубата от Барселона на финала в Шампионската лига. Българинът сподели, че според него, каталунците са спечелили срещата, защото са разигравали по-добре топката от своите опоненти. Нападателят също така каза, че вече мисли за предстоящата световна квалификация с Ирландия на 6 юни.

"Много е кофти за загубиш втори финал в Шампионската лига. Барселона имаше две чисти положения и си ги вкара. Те владееха топката уверено и разиграваха по-добре топката- това бе основното им преимущество", коментира Бербатов пред "бТВ".

"Догодина съм уверен, че ще се върнем по-силни и ще успеем да спечелим титлата. Готов съм за мача с ЕЙРЕ и ще дам всичко от себе си за България", допълни капитанът на националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joko1975
29.05.2009 16:06

Cristian0 , това което си го написал за Бербатов важи в пълна сила за Роналдо!!!Роналдо порти 70% от положенията на UTD от които половината са сигурни голове ако благоволи да подаде на някой, защото футбола май беше отборна игра.И на финала се видя че отборната игра е по важна от индивидуалната,затова и загубихме за жалост.
И стига си го защитавал тоя лигльо че ставаш за смях.Такова алчно за слава копеле като Роналдо друго няма никъде,да ходи в Реал че ми писна от лиготиите му вече.

Deportiv0
29.05.2009 13:40

Къде две положения е ? *wonder* Май имаше предвид положенията на Utd. *joking*

SnickersaKu4ko
29.05.2009 13:34

Бербатов май не е гледал мача *smile* Разминаха се с 3-4 гола Манчестер тай че по добре да не коментират глупости

Cristian0
29.05.2009 13:24

А наскоро чух нещо,че го искали в Барса *joking* според мен там може да го вземат...ама ако са уволнили чистачката

Cristian0
29.05.2009 13:22

Всеки случаен човек от улицата може да играе като Бербатов,а именно да стои в наказателното поле на противника и да чака да му подадът,и от 10 сто процентожи полойения да вкара едно и да се мисли за голям талант който струва 30 милиона *joking*

Cristian0
29.05.2009 13:19

Който каквото да ми говори за мен Бербатов въобще не е за такъв голям отбор като Ман Юнд,може да си играе тука в Пирин и да се мисли за велик играч,но никога няма да бъде такъв!!! Той за 10 мача няма избягани метри колкото например Тевес за 45 минути!!!

chelsea18
29.05.2009 12:55

Бербатов обръщам се директно към теб ! Ако ще играеш ходом и само си вириш носа по терена по добре не влизай! Остави надъханите момчета да се раздадат както го направиха последния мач.

exiter23
29.05.2009 12:08

2 *joking* И двата отбора играха под възможностите си *sad* Всички сме гледали и по-силна Барселона и по-силен Манчестър. Но каталунците заслужаваха да победят в този мач, с оглед показаното от двата тима.

fena_man_utd
29.05.2009 11:44

Под думата феноменално трябва да разберете,че значи барса да не са дали никакъв шанс на УТД дори и да помиришат топката както се казва и да ги бомбардират от удари,а статиститаката не е такава и от нея се вижда,чисто и просто,че барса имаха 12 удара 7 в очертанията,а утд 11 от които само 2 в очертанията владеенето беше 53 на 47.Така че не мисля,че барса е играла кой знае какво вярно превъзхождаха утд, изиграха мача много умно за което заслужават адмираций заслужиха си купата, наистина 2 мнения няма.Това искам да кажа.

TigerJK
29.05.2009 11:35

каква е дефиницията за "феноменално"? Да вкараш 3-4 и повече гола? Или да не даваш на съперника да пипне топката? Срещу отбор като Манчестър Юнайтед няма как да стане това, освен ако не са на терена със третия си отбор. Барса може да не игра феноменално в този смисъл на думата, но си изигра мача както трявба, малко бяха моментите в които позволиха на противника да покаже стила си.. ако нещо в тактиката на Манчо не е било в ред нас не ни интересува. Имат си треньор - той си решава каква да е системата, кой къде да играе, и вече от играчите зависи как ще си свършат работата. От наша гледна точка нашия отбор направи това което беше казал Пеп и резултата е на лице *wink*

Cristian0
29.05.2009 11:32

В определени моменти от мача даже ми се струваше че Пуйол е нападател,а Рууни защитника,който трябваше да го опази...Как може играч който може да реши всеки един мач (става въпрос за Рууни) през по-голямата част от мача да играе на повече от 45 метра от вратата на Барса *wonder*

angel_hi
29.05.2009 11:31

Сбърка САФ да ,но си остава най-великият.Ако Барса беше паднала пак щеше да се пише защо сбъркаха ,къде и тн.Все единият трябваше да победи е Барса бяха по-добри.Това е минало вече.

niki_kts
29.05.2009 11:29

fan_man_utd Разбира се че Барселона не игра феноменално!Те играха своята игра и именно затова спечелиха.Наложиха темпото,което на тях им е удобно и при което те ще контролират нещата.Но,не може да отречем и невероятното представяне на Шави и Иниеста,който най-вероятно имаха по един сгрешен пас през целия мач.Просто неутрализираха халфовата линия на Манчестър.
Колкото до грешките на Рио и Неманя,мога да ти кажа само едно-ако нямаше грешки,нямаше да има голове.Щяхме да гледаме футболни срещи завършващи винаги с 0:0!

svetleto_81
29.05.2009 11:27

Димитар Бербатов беше единствения от Ман. Юнитед от който лъхаше класа и увереност и единствения футболист на Юнайтед, който не се беше предал. Мойто мнение за мача като фен на Ман. Юнайтед, бе голямата грешка на сър Алекс да заложи толкова много на Роналдо и да го пусне като централен нападател, при положение че има нападатели от класата на Бербатов и Руни и една твърда схема с която спечели шампионата в Англия. Сър Алкес може да е имал някаква друга идея но никой на я разбра, дори и футболистите му и с цялото ми уважение към сър Алекс, не мисля че точно в този мач, срещо много силния отбор на Барса, той трябваше да експериментира с такава схема и да се опита да се надиграва с Барса.

Cristian0
29.05.2009 11:27

Пичоче аз също съм фен на Манчо,но реалността е една...Барса категорично смея да кажа че ни смаза...Да Съра може и да е легендарен мениджър и аз несъм никой за да го критикувам,но според мен за загубата е виновен единствено и само той...Пуска Роналдо централен нападател,а Рууни по крилото това откъде му е хрумнало нз, а да не говорим как е мислел че 35-годишния Гигс ще се справи с Шави и Иниеста (който направиха може би мача на живота си)...

angel_hi
29.05.2009 11:22

Барса игра добре не феноменално и няма значение колко удара са отправили към вратата на Манчо важното е,че вкараха 2 гола.Бербо мисли за Ейре, забрави за Барса -догодина, то все така си казваме де, но е така.

fena_man_utd
29.05.2009 11:04

Според вас барса,чак толкова феноменално ли играха.Или просто се влияете от медийте,защото барса имаха 7 удара което не е чак такова надиграване където се говори навсякъде утд сам се победи с грешките на видич и фърдинанд двата гола паднаха от тяхните грешки.

ultrablue1914
29.05.2009 11:01

И аз това се чудя! От най-хубавото място на стадиона да гледа мача и пак е пропуснал да види всичко

fena_man_utd
29.05.2009 11:00

Барса имаха,точно 7 точни удара освен 2та нелепи гола и гредата,друго май не направиха.Утд имаха точно 2 удара в очертанията.Което говори много лошо за отбора.Като цяло отбора игра слабо,няма да говориме нито за нападение,нито за защитата защото вече става банално бяхме слаби Утд поне за мене ме разачароваха със играта си.Мислех,че ще вида един борбен УТД,който има сили да защитити трофея си,но видях един УТД който можеше спокойно да даде без бой титлата както и стана.Много ме е яд,но гледаме напред има и позитиви от този мач,който могат да се извадат.

rokera_henry
29.05.2009 10:55

Къде 2 чисти положения , бе ахахахха. Бяха мининум 4 ама карай той гледаше от близо мача все пак.. *wink*