Ботев заключи стадиона

10:49
Ботев заключи стадиона
Заключиха стадион "Христо Ботев" вчера. Това стана 3 дни преди мача на сезона за Ботев Пловдив срещу Вихрен Сандански в неделя. Ръководството реши да засекрети тренировките на тима до двубоя.

"Лично съм издал заповедта. Всички занимания ще се провеждат при закрити врати. Победата в този мач ни оставя в групата. Затова искаме пълно спокойствие. Журналисти, фенове и други лица няма да бъдат допускани на стадиона. На съоръжението ще могат да влизат единствено треньорите, футболистите и служителите на клуба", заяви изпълнителният директор в оставка Сава Савов.

Радостната вест за канарчетата е, че в тима няма наказани или контузени футболисти. Така треньорът Петър Пенчев ще може да разчита на целия наличен арсенал за съдбоносния двубой. Дори и Лилчо Арсов започна тренировки с тима. Повече от месец той е измъчван от разкъсан менискус, но е в бойна готовност за игра. Левият бек Здравко Станков, който е с хронична травма в коляното, също тренира наравно със съотборниците си.

Пловдивската полиция вчера в 8:35 ч е изпратила сигнално писмо до жълто-черния клуб и БФС. В него органите на реда заявяват, че няма да охраняват двубоя в неделя. Причината е дълг от около 7000 лева.

От клуба търсят варианти, за да не пропадне мачът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация