Трансферен дневник (31.07.2013 г.)

18:04
Трансферен дневник (31.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (31.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Днес Берое подписа договор за 2 години с Костадин Стоянов. Защитникът пристигна в Стара Загора със свободен трансфер и стана третото ново попълнение след вратаря Благой Макенджиев и бразилското крило Евандро Ронкато.

"Идвам в Берое с добро настроение и желание да помогна на отбора в битката за челните позиции в първенството. Надявам се, че ще се представим отлично и радваме феновете с играта си. Пожелавам на всички нови колеги да бъдат здрави, без контузии и заедно вървим нагоре", бяха първите думи на Стоянов като играч на старозагорци. (Детайлен преглед на новината)



Опитният полузащитник Станислав Генчев е вече официално играч на Литекс. След раздялата си с Лудогорец, опитният футболист се подготвяше с оранжевите през последните седмици и дори игра в няколко контроли, но изчакваше евентуално развитие на нещата за трансфер в чужбина. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Защитникът на Пирин Благоевград Иво Райков започна тренировки с ЦСКА, съобщиха от клуба. Десният бранител е на проби в отбора, след което треньорския щаб ще прецени дали той да остане. (Детайлен преглед на новината)

Легендарният френски футболист Зинедин Зидан, в момента спортен директор на Реал Мадрид, призова Тотнъм да позволи на Гарет Бейл да разговаря с Кралския клуб, защото той може да не получи друг шанс.

"Ако той е изявил желание да премине в Реал Мадрид, тогава от ръководството на Тотнъм трябва да му позволят да разговаря с нас. Шансът да играеш за Реал Мадрид може и да се отдаде само веднъж в кариерата на даден футболист. Разбираемо ще бъде, ако Гарет не иска да го пропуска", каза Зидан. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило официална оферта за полузащитника на Ювентус Клаудио Маркизио, съобщава "Кориере дело Спорт". Днес сутринта червените дяволи са предложили 30 милиона евро за италианския национал. (Детайлен преглед на новината)

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес обмисля да отправи може би последна оферта за Гарет Бейл, след като по-рано през седмицата ръководителите на Тотнъм отхвърлиха астрономическо предложение на стойност 51 млн. паунда в пакет с Анхел ди Мария и Фабио Коентрао.

Босът на Кралския клуб възнамерява да отправи подобрена оферта за уелския национал - 95 млн. паунда плюс правата на един футболист. Според различни източници, най-вероятно като разменна монета ще бъде използван Лука Модрич, който напусна Тотнъм в посока Реал миналото лято срещу 33 млн. паунда. (Детайлен преглед на новината)

Белгийският първодивизионен Стандарт Лиеж следи българския национал Иван Иванов от Партизан Белград, съобщава местната преса.

Иванов е в списъка на Стандард Лиеж, като белгийците са готови да платят около 1,5 милиона евро за правата на българина. Швейцарският шампион Базел също не се отказал окончателно от намерението си да привлече Иванов. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация