Ухан - Гуйджоу Рене, спечелен

10:18
Ухан - Гуйджоу Рене, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 23 познати от 28 мача - 82.1% успеваемост

Залог на деня за 31.07.2013 г.



Коефициентът тук категорично е остойностен, въпреки че е обвързан с една от най-рисковите опции. От както е даден старт на кампанията Гуйджоу Рене финишира всички си изяви като гост с опцията за под 2.5 гола с изключение на тази на хегемона Гуанджоу Евъргранде, в която падна с 0:4. Днешните гости са първият тим допуснал най-малко голове като гост - 7 след лидера Гуанджоу Евъргранде. Гуйджоу Рене са и един от трите тима отбелязали най-малко попадения по чуждите стадион - общо 5. Ухан завърши последните си две домакински изяви с опцията за над 2.5 гола, но преди това само веднъж от началото на сезон не изпълни успешно опцията за под 2.5 гола. Гуйджоу Рене се разписа само веднъж в последните си 4 излизания, а днешният му съперник е един от трите отбора отбелязали най-малко попадения като домакини, а това дава сериозни предпоставки да очакваме малко попадения и днес.

Прогноза: Под 2.5 гола; Коефициент: 1.78

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
01.08.2013 08:55

Хора дайте 2-3 сигурни прогнози за тази вечер, че да посетя и аз някой пункт *smile*

LoNsDaLe_
01.08.2013 08:51

Късмет на всички днес. Аз като за начало ще пробвам 0ах на Жуангсу Сайнту-@1.75 да видим какво ще стане *whistle*

devic
01.08.2013 00:31

малко късмет и за мене, дузпата на фенерите ме спаси. за утре мисля пак комбинация да пробвам - Петролул-Витес 1Х, Хакен-Тюн 1Х, Риека-Жилина 1 ДНБ, Ботев-Щутгарт 1 (+2) азиатски. витес са без Хавенар освен продадените ван Гинкел, Бони и Калас. В Румъния по-абсурден знак от 2ката не виждам. Хакен не ме впечатляват ама Тюн не са отбор за гостувания. За Риека вече много се изписа. Ботев също мисля че са ясни,Щутгарт без Харник,Нидермайер,Максим,Функ,Сарарер,Рохас,Тунай Торун,Мохамед Абделауе. големия хендикап е заради другите уж сигурни залози.

joro_sotirov
01.08.2013 09:22

Девич, подрекпят те за всяка една прогноза! Отново си на ниво с аргументите и логиката ти е ОК. Започвам прегледа за днес, а после ще подготвя предложение за тук и двете предложения за корицата в ProBet.bg Щутргарт миналата година от няколко стола не седнаха никъде както каза един приятел, та тази година нищо чудно да не им се занимава много с ЛЕ и да гонят Бундеслигата. Едва ли ще отпишат мача, но хендито е задулжително (+2 за Ботев)

PraschoChorbata
31.07.2013 20:03

Апоел - г/г Молде - под Лудогорец- г/г Залцбург - равенство няма залог 1рво полувреме 1 Селтик 1(за по-смелите ХК)

dimitar326
31.07.2013 18:30

ΑΠΟΕΛ 1-ΜΟΛДЕ гол гол-Залзбург 2,3 гола-ΣΕΛΤΙΚ,3-1

joro_sotirov
31.07.2013 17:39

Отговарям на двата въпроса на GalStan и Bookie.
Рубриката я правя аз от самото начало и разиката от сегашното й състояние и тогава ме изумява и мен самия, но ако човек иска да се развива в дадена посока и отделя необходимото време и усилия нещата се случват. Без да бъде каквато и да било реклама искам да каже, че абонатите на платената част на сайта ми ProBet.bg и вашите коментари тук в последно време са показатели. Това с процента и РОИ е ясно, но забелязвам, че като коментиращи в рубриката тук (и като абонати в сайта) се появяват все повече хора, които са (или поне се стремят да бъдат) на ТИ с профи бетинга.
А за Стяуа не смятам, че прогнозата не беше на място вчера. Динамо положиха много усилия за да направят отбор, който да може да бъде адекватен на тимове като Стяуа. Гледах целия мач и Динамо беше по-добри тим ДО дузпата. Пропускът скапа психиката на играчите на Динамо и след това стана лесно за гостите. При тези обстоятелства следва да отбележа, че грузинците се отърваха от разгром. Но ако беше тръгнал мача 1:0 което изглеждаше напълно закономерно нямаше да се стигне до знак 2 при каквито и да било обстоятелства.

GalStan
31.07.2013 16:59

И от мен поздравления за добрата прогноза.За разлика от вчера,днес ми даде доводи да се доверя на прогнозата - освен ъндъра,хванах и Х-са.

Само още се чудя защо вчера подцени Стяуа която беше с толкова апетитен коефициент,който не се среща всеки ден.

LoNsDaLe_
31.07.2013 16:58

Браво на Сотирката отново. Утре или в други ден и аз ще имам възможност да се включа отново. *beer*

Bookie
31.07.2013 16:49

Ей, Жоре ама ти върви напоследък.1:1 в 29-та минута и мача заспа.Аз го играх в 35-та за "Няма следващ гол" и направих хубав надник. Яд ме е само за Йънг Бойс оня ден ама...
Трябва да ти кажа, че следя рубриката от самото начало.Преди време доста те критикувах.В последно време къртиш мивки!Ама ми отговори на следния въпрос:Ти ли водиш рубриката отначало?

joro_sotirov
31.07.2013 16:33

Ясно, че днес общото очакване е било да предложа мач от ШЛ, но в първото изречение на прогнозата от Китай съм обяснил, защото съм се спрял точно на този мач с тази опция, а не на нещо по-комериално.
Вчера не ми достигна времето да напиша един коментар тук, но ми се иска да похваля ДЕВИЧ за това че винаги се включва тук със собствени предложения (различни от моята прогноза за деня) като дава и аргументи, които са значими, а не казва неща известни на всички. *thumb_up*

holigan4e
31.07.2013 12:41

е браво на тебе *joking* днес има такива хубави мачове от Европа ти гледай кви си ги забил. Що не праскаш по 2 прогнози на ден ...ще е по-интересно. Дано излезе прогнозата Сот

holigan4e
31.07.2013 18:10

освен това вчера точно ти даде 3-4 мача и ти казах , че ще загубиш - така и стана. Аз не съм разбирач и никога не съм се имал , не знам за какво почна да се заяждаш с мене.

holigan4e
31.07.2013 17:54

Аз какво съм виновен , че не си гледал ...бях типстър и завърших на 2-ро място и познавах мачове с 3,5 коефициент докато имаше един смешник и залагаше само на домакински единици на отбори от топ 3 и ме изпревари точно на края с малко.

dimitar326
31.07.2013 15:46

Спри да критикуваш до сега несъм те видял да даваш прогнози като си толкова отворен кажи ти една прогноза