Делев се присъедини към Лас Палмас

23:58
Делев се присъедини към Лас Палмас
Бившият нападател на ЦСКА Спас Делев пристигна в Гран Канария, за да се присъедини към втородивизионния испански отбор Лас Палмас. Делев ще сложи подписа си под контракт за две години и ще бъде официално представен пред медиите утре.

Българинът разтрогна договора си с ЦСКА през лятото заради неполучени заплати и ще премине в испанския клуб като свободен агент.

"Ще се възползвам възможността, която ми дава Лас Палмас да играя футбол в испанското първенство", бяха първите думи на 23-годишния Делев на летището.

Българинът ще премине медицински тестове по-късно. Той заяви, че е започнал да се интересува от новия си отбор, след като при подписването на договора се е срещнал с Хуан Карлос Валерон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirilfan
31.07.2013 14:05

Всички ще се радваме ако от това момче стане футболист. Но за жалост ако се ставаше футболист по дискотеките мисля,че щяхме да сме най-великата футболна нация. Ще се радвам, ако пробие , но честно казано, не мисля,че от Делев ще стане нещо кой знае какво... Да не кажа силна дума, ама няма да се изненадам ако тия го изгонят след 2-3 месеца. Дано да бъркам *beer*

mitkobg3
31.07.2013 13:44

Дано да успее с този трансфер и след някоя година в Примерата да го гледаме !!!

wba
31.07.2013 00:37

Много странен трансфер . Испания определено е едно от най-класните първенства , да не кажа най , а в долната дивизия има доста стойностни отбори . Лас Палмас ще се бори за промоция и привлича Делев , който в последно време определено се беше отдал на пиене и купони . Успех му пожелавам ,но доста странен трансфер .

RMcF_
31.07.2013 00:09

Дано си подобри играта в Испания ! Успехи *smile*