Трансферен дневник (30.07.2013 г.)

20:00
Трансферен дневник (30.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (30.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Бившият полузащитник на Реал Мадрид - Фернандо Гаго, се завърна в родния си клуб Бока Хуниорс. Аржентинският национал премина медицински прегледи и подписа тригодишен договор с Бока. (Детайлен преглед на новината)

Бившият испански национал Даниел Гуйса премина от Хетафе в парагвайския клуб Серо Портеньо. Трансферната сума не се съобщава. (Детайлен преглед на новината)

Защитникът на португалския национален отбор и играч досега на английския КПР Жозе Босингва  подписа тригодишен договор с Трабзонспор, съобщи първодивизионният турски футболен клуб в своята официална страница в интернет. В съобщението няма финансови подробности за договора на бранителя. (Детайлен преглед на новината)

Централният защитник Павел Ковачев разтрогна договора си с Локомотив Пловдив по взаимно съгласие. Бранителят не попадна в сметките на новия треньор Александър Станков и известно време тренираше индивидуално на "Лаута", докато черно-белите се подготвяха за новия шампионат. (Детайлен преглед на новината)

Бразилското крило Евандро Ронкато подписа договор с Берое. Футболистът се присъедини към тренировките на тима в средата на юли и вече официално е играч на тарозагорци. Играчът е привлечен като свободен агент.

Междувременно Берое се раздели с Емил Ангелов и Джери Ситое. Ръководството на клуба благодари на двамата играчи за приноса им към представянето на отбора и им пожелава успех в бъдеще. Селекцията в клуба продължава да е отворен процес. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Дарън Бент все пак може и да премине в тима на Фулъм, след като лондончани отправиха доста по-добра оферта за английския нападател на Астън Вила. Лондончани са предложили за голмайстора 6 милиона паунда, което е с 2 милиона повече от предишната им оферта, твърди "Times Fulham". (Детайлен преглед на новината)

Роналдиньо е пред сензационно завръщане в Европа. Агентът на легендарния бразилски футболист Роберто де Асис вече се намира в Истанбул, където води преговори с турския гранд Бешикташ за трансфера на своя клиент, съобщава "NTV Spor".

Твърди се, че от ръководството на Бешикташ са постигнали споразумение с мощна компания, която ще финансира завръщането на Роналдиньо в Европа. Името на спонсора се пази в строга тайна, но според спекулациите става въпрос за многонационалната телекомуникационна компания "Vodafone". (Детайлен преглед на новината)

Звездата на Левски Гари Родригес може да премине в португалския гранд Спортинг Лисабон. Пред вестник "О Жого" холандецът разкри, че от португалския клуб са се свързали с него и са проучили при какви условия може да го привлекат. (Детайлен преглед на новината)

Преговорите между Тотнъм и Реал Мадрид за Гарет Бейл отново стигнаха до задънена улица. Собственикът на лондонския клуб Даниел Леви, който прекъсна лятната си ваканция във Флорида и се завърна в Англия, за да обсъди бъдещето на уелския национал, отхвърли и поредното умопомрачително предложение на Кралския клуб.

Според мадридското издание "Марка", Даниел Леви упорито настоява за трансферна сума от 145 млн. евро. Предполага се, че по този начин босът на Тотнъм цели да откаже Реал Мадрид от привличането на Бейл. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс продължава да се оглежда за класен полузащитник. След като вече не успя да постигне положителен резултат в опитите си да привлече Франсеск Фабрегас, Тиаго Алкантара и Маруан Фелайни, сега шотландският специалист обмисля да стартира офанзива за Лука Модрич от Реал Мадрид, съобщава "The Times". (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация