Стойчо Стоев: Абсурд е да подценим Партизан

19:36
Стойчо Стоев: Абсурд е да подценим Партизан
Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на днешната пресконференция преди утрешния първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига с Партизан заяви, че "очаква два здрави мача и че съперникът е сериозен отбор".

"Мисля, че Партизан е по-силен от Слован, макар че мачовете са различни и е трудно да се прецени, каза новият треньор на Лудогорец за шампиона на Сърбия през последните шест години. Не може да си мислим, че Партизан е разграден двор . . . Абсурд е да подценим Партизан."

Стойчо Стоев каза, че е имал малко време за разузнаване на утрешния съперник: "Гледахме ги с арменския отбор (шампиона на Армения Ширак във втория квалификационен кръг на Шампионската лига - 1:1 в Армения и 0:0 в Белград, бел. на авт.), имаме обширна информация. Най-вероятно Обрадович ще играе (новакът в Партизан - централният защитник Милан Обрадович - бел. на авт.), имат наказан Волков (Владимир Волков - автор на гола за Партизан в Армения - бел. на авт.), на други позиции не знам дали ще правят промени. Но каквито и промени да правят, Партизан са един сериозен отбор и ще станат два здрави мача."

На пресконференцията Стойчо Стоев каза, че всички в отбора на Лудогорец са здрави с изключение на привлечения през това лято от ЦСКА бразилски нападател Мишел Платини: "Всички са здрави и са на линия, изключваме Мишел Платини, който се възстановява."

Стоев каза, че вече се адаптира към отбора на Лудогорец: "Вече съм близко седмица с играчите и се надявам нещата да се избистрят тотално, да има връзка треньор - футболисти и да вървим напред."

Стойчо Стоев отказа да говори за слабите места на българския национал и защитник на Партизан Иван Иванов: "Ще бъде некоректно да говоря за Иван Иванов, защото той е български национал."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация