Лудогорец превзе Белград и е в предверието на рая!

23:38
Лудогорец превзе Белград и е в предверието на рая!
Лудогорец победи Партизан с 1:0 на стадион "Партизан" в Белград. Срещата бе мач реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Българите се класират за следващата фаза с общ резултат 3:1. Това означава, че зелените си осигуриха участие в груповата фаза на Лига Европа и още минимум осем мача в евротурнирите през този сезон.

Добър старт на българите


След първия съдийски сигнал Лудогорец успя бързо да овладее инициативата. Шампионите пресякоха опитите на Партизан да наложи обичайния начален домакински натиск. Зелените разиграваха уверено топката и атаките им вещаеха опасност за вратата на Лукач. В 11-та минута Иван Стоянов се измъкна зад гърба на десния бек Обрадович. Стоянов нахлу в наказателното поле, но тъкмо преди да стреля, Обрадович успя да избие в корнер.

Четири минути по-късно Безяк с пас по земя намери Марселиньо в наказателното поле. Бразилецът финтира елегантно Обрадович и тръгна да шутира, но за пореден път ветеранът в отбраната на Партизан съумя да се справи с опасността и блокира плеймейкъра на орлите.

Гробарите натиснаха

След изминаването на първите двадесет минути домакините се посъвзеха и на свой ред започнаха да задават въпроси на противниковата отбрана.

Страничният съдия Алън Линч на няколко пъти вдигна спорни засади в полза на българския шампион и прекрати опасни нападения на домакините. Основната опасност за Лудогорец бе младият нападател Александър Митрович. 18-годишният голаджия явно е голям фен на Марио Балотели, тъй като не само носи фланелката с номер 45, но и изумяваше с ексцентричната си прическа.

Таранът нацели напречната греда на Лудогорец в средата на първата част, но и да беше отбелязал, голът нямаше да се зачита, защото Линч вече беше вдигнал флага си.

В 33-та минута Партизан стигна до най-сериозното си положение през първата част. Владислав Стоянов пресече извеждащ пас към Митрович и изчисти топката към границата на пеналта. Там тя стигна в краката на Маркович, който с елегантен удар опита да прати топката в горния ляв ъгъл на вратата, но мерникът му измени в тази ситуация.

Принудителна смяна за Партизан

Пет минути преди почивката стражът на гробарите Лукач се сблъска с Остоич и получи травма в коляното. Така Вук Рашович се принуди да пусне в игра резервния вратар Живко Живкович.

Реферът Алън Кели удължи първата част с три минути, в които резултатът остана непроменен.

Яростен Партизан в началото на втората част

в първите пет минути на втората част домакините се хвърлиха в яростен натиск, търсейки така нужния им гол.

В 47-та минута Нинкович бе съвсем близо до попадение след силен удар от границата на наказателното поле. Владислав Стоянов спаси по блестящ начин. Секунди по-късно Нинкович центрира отляво и намери Грбич на чиста позиция в пеналта, но Йордан Минев успя да блокира черногореца.

Малко по-късно последва ново меле пред българската врата, но и тук Лудогорец оцеля.

Отговорът на Стоев

Българският треньор реагира, като направи две смени. Дани Абало замени Иван Стоянов, а няколко минути по-късно Ешпиньо се появи на мястото на Марселиньо.

Последваха петнайсетина минути, в които българите успокоиха темпото и с продължителни разигравания изнесоха играта в половината на домакините.

Двадесет минути преди края Вук Рашович извади Саша Илич и пусна в игра втори нападател в лицето на Шчепович. Този ход мотивира домакините, които здраво натиснаха.

Кошмарни минути за зелените

Шампионите на България се движиха по ръба на бръснача, като в няколко поредни нападения на Партизан голът висеше на косъм. В 72-та минута Нинкович центрира, Митрович засече с глава, последва рикошет от Барт и топката мина на сантиметри от вратата на Стоянов. Три минути по-късно отново Нинкович проби опасно отляво и остро центрира, Мантула се хвърли на шпагат, за да пресече и едва не си вкара автогол. След последвалия корнер Владислав Стоянов увисна, Митрович стреля с глава към вратата, но Минев изчисти от голлинията.

Български триумф

Последният ход на Стойчо Стоев бе на пусне в игра Витиня. Именно той се оказа козът на Лудогорец. След пробив на бразилеца отляво последва центриране по земя към Безяк. Словенецът бе избутан от Гулан. Реферът посочи бялата точка и показа червен картон на защитника на Партизан. Христо Златински демонстрира железни нерви и вкара дузпата.

До края Лудогорец задържа преднината си и се класира за плейофния кръг на Шампионската лига. Това е огромен успех за българския шампион, който дори и да отпадне от най-комерсиалния европейски клубен турнир, вече си осигури участие в груповата фаза на Лига Европа.

Състави:


Партизан: Лукач, Гулан, Обрадович, Иван Иванов, Остожич, Илич, Джемба-Джемба, Грбич, Маркович, Нинкович, Митрович; Резерви: Живкович, Станкович, Лука, Брашанач, Кожич, Ивкович, Шчепович

Лудогорец: Владислав Стоянов, Минев, Барт, Кайсара, Мантула, Златински, Дяков, Иван Стоянов, Александров, Безяк, Марселиньо; Резерви: Ешпиньо, Ернандес, Кишада, Абало, Мирослав Иванов, Витиня, Чворович

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristian96
07.08.2013 14:07

Базел,Стяуа,Селтик,Виктория Пилзен и хърватският Динамо Загреб,това са отборите,които може да се паднат на Лудогорец за Плеи оффита

Hristian96
07.08.2013 14:03

тези партизан...немогат да преглътнат,че ги бих ме

Hristian96
07.08.2013 14:01

Вижте какво каза-Никола Гулан: Момчето падна пред мен, като че ли го уцели снайперист
хахахаахаха

rumen.zdravkov.1
07.08.2013 12:45

Кога е жребия за следващата фаза ? Благодаря предварително *smile*

shifter_fd
07.08.2013 13:24

В петък от 13 часа по Евроспорт е жребия. Иначе днеска може да стане всичко. Хафнарфьордур ако отстрани Аустрия Виена, Елфсборг се справи със Селтик и Шериф бие Динамо Загреб,както и класиране на Молде напред вместо Легия, то тогава поставени стават отборите на : Базел, Стяуа, Пълзен, Шериф и Марибор. Като цяло Лудогорец е отбора с най-нисък коефициент, така че жребия хич няма да е лек.

RMAD1902
07.08.2013 12:53

Петък от 13:00 ще се тегли жребия

Drakoveca
07.08.2013 11:30

Браво МАШИНИИИИИИИ !!! *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*

Hristian96
07.08.2013 08:50

Има шанс следващия ни съперник да е шампиона на Казахстан

RMAD1902
07.08.2013 13:46

Може да се случи всичко но мисля Селтик няма да направят такава простотия да отпаднат а за Динамо не знам мисля че и те ще продължат вярвам че и ти искаш този отбор да си им го върнем от миналата година

shifter_fd
07.08.2013 13:42

Вярно е - все в някои групи влизаме на сто процента *cool* при победа - в ШЛ ,а при загуба в ЛЕ.

MiTaKa_D
07.08.2013 13:38

След плейофния мач ще влезем в групите.

sashko_niki
07.08.2013 09:33

Ама нали направо влизаме в групите защо трябва да играем срещу казахи???

Love_chaser
07.08.2013 05:00

Превъзходно *smile* мога да си легна доволен и горд тая вечер!!!

asc_
07.08.2013 04:35

Браво, момчета ! Браво, Лудогорец. Браво, българи ! Цяла България е с вас. Тук вече няма значение кой на кой отбор е фен. Сега всички трябва да сме фенове на Лудогорец и да викаме и да се надяваме здраво за тях !

monte_carlo
07.08.2013 02:22

Хахахах доста интересни работи чета от фенове на Селтик в talkceltic.com. Пичовете се радват,че Лудогорец е продължил и се молят да се паднат срещу нас. Смятат ни за много по-слаб отбор от Елфсборг *smile*

gQg
07.08.2013 13:06

Ако са гледали мача няма причина да не го мислят.

gringo98
07.08.2013 12:55

Ludgorets I watched last night on a stream with Partizan Belgrade, they were pig awful against another poor team, had one penalty at the end and won 1-0, was only shot I could remember they had all game. Тия детелинки са много зле. Имат ни съвсем за селски отбор.

RoSKo0o0
07.08.2013 09:40

Хаха, да... само, че е .net, не .com. Иначе искат Лудогорец или Шахтьор *smile* Нормално... нашият отбор на фона на поставените изглежда доста слабичък, но топка!!! А и ето, че Ботев бяха близко до победа срещу Щутгарт, а миналата (или по-миналата година) Черно море за малко да отстрани Щутгарт на техен терен, така че... Успех!

petarata
07.08.2013 01:28

Дано успеят да влезнат в групите ама максимамума РЕАЛНО им е до тук.
Още повече ,че Партизан днес изпусна няколко добри положения и като цяло имаха късмет Разград.
Все пак поздравления !

brilliance
07.08.2013 01:23

Браво на Лудогорец. Тактически много добре мача и с малко късмет успяха да победят, но късмета ходи при силните. Голяма заслуга има и стария треньор, разбира се трябва трябва да благодари и на Везалов Пожелавам им успех по нататък*joking**wink*

monte_carlo
07.08.2013 01:09

Ще кажеш,че играят срещу 3-4 дивизия на Германия,че им слагат такъв коефициент. В първият мач не се видя да са някаква сила,дано да ни подценят и Ботев да ги подхлъзне в Германия :Д

monte_carlo
07.08.2013 01:07

Лол, за ЛЕ Ботев е даден като третият най-сигурен мач за залагане :0 1.18 за Щутгарт...

shifter_fd
07.08.2013 01:03

Преди утрешните мачове не можем да говорим нищо, защото има вариант, при който даже Марибор и Шериф стават поставени и не е чак толкова невероятно. Утре след мачове ще го коментираме, а в петък ще стискаме палци за преодолим съперник.

monte_carlo
07.08.2013 00:59

Дано да ни зарадват момчетата и дай боже да ги гледаме срещу тимове като Барселона ; Реал ; Байерн ; Манчестър и т.н *tongue*

Ross_m1
07.08.2013 00:57

Мисля , че ще има поне една изненада утре ,най вероятно Шериф ще хвърли бомбата ,относно жребия предпологам ,че ще има балканска битка срещу Стяуа

ludogorets
07.08.2013 00:55

жребият е в петък от 13 часа пряко по Евроспорт БГ

monte_carlo
07.08.2013 00:42

Честито на Лудогорец ! Владо Стоянов наистина е добър вратар,но има още доста какво да учи. Като рефлекси е 6, но забележете при центиранията колко често остава статичен и винаги само боксира топката вместо да я улови на сигурно. 2 пъти с тия боксирания замалко да му създадат главоболия. Няма да излъжа,ако кажа,че Лудогорец се класира на късмет,но във футбола и късмета е важен. Партизан тотално размаза Лудогорец второто и шанса ни помогна. Успех и дано в следващият мач да се падне някой от по-леките съперници *smile*

monte_carlo
07.08.2013 00:51

Така е в първият мач сърбите вкараха на шано и все пак се игра доста равностойно, докато днеска не знам по каква причина Лудогорец бяха тотално разпилени особено второто. Съдиите бяха на доста ниско ниво, особено страничният от лявата страна на екара вдигна 3 несъществуващи засади- 2 за Партизан и 1 за Лудогорец. Положението за дузпата беше 50/50 виждал съм редовно подминаване на подобни положения,червен картон няма със сигурност и да е решил да даде дузпата. Но съм доволен,че веднъж спорните положения се отсъждат в полза на наш отбор,че иначе постоянно ни режат в Европа

holigan4e
07.08.2013 00:44

Ама забравяш , че се играха два мача. Вярно , че сърбите доминираха повече днес , ама в България нищо не направиха и без положения вкараха гол и то даже ние си го вкарахме. Съвсем заслужено продължихме напред

shifter_fd
07.08.2013 00:40

Петте отбора, с най-висок коефициент са ПОСТАВЕНИ, а останалите 5 са НЕПОСТАВЕНИ - няма значение кой се е класирал, за определяне на поставен и непоставен се гледат коефициентите, които обаче след тези мачове вече са променени (само на някои отбори де)

aa2
07.08.2013 00:38

До коментар [@comment 1428905] от [@user shifter_fd]:

Не мисля, че Лудогорец могат да отстранят Селтик.Не го казвам като фен на Селтик, а като футболен фен.Гледам мачовете и на 2-та отбора и със сигурност в Шотландия Лудогорец няма шанс, абсолютно никакъв.Селтик се поизлага в момента с резултатите, но играта е много добре.Срещу Рос Каунти например имахме над 10 100%-ови положения, но само 2 влезнаха.Срещу Елфсборг и аз не знам какво ги спаси.Като цяло Селтик в момента е най-страшния отбор от възможните съперници на Лудогорец.Лудогорец играят добре, но са адски, адски колебливи и това според мен ще им попречи срещу отбор като Селтик, защото всяка малка грешчица ще бъде наказвана, не се съмнявай в това.

shifter_fd
07.08.2013 00:49

Това не го оспорвам, но все още не е ясно дали Селтик ще продължат. А и честно казано, ако утре не стане някоя изненада, то тогава ще ни се падне някой бая здрав съперник... поне ЛЕ е сигурно.

monte_carlo
07.08.2013 00:44

Не съм съгласен според мене Базел и Пилзен са по-добри от Селтик в момента. Както и да е и 3-те отбора изглеждат като непреодолими за Лудогорец,дано не се падне някой от тях.

holigan4e
07.08.2013 00:42

Селтик , ако се падне на Лудогорец ......край ! Аз също ги гледам доста тия детелинки и мога да кажат , че къртят. Този Самарас батко е истински творец. Не знам как още не са ви го взели. Само за 5 минути изкара 2 жълти картона на Елфсборг с перфектни отигравания. Дано Лудогорец избегнат Селтик.

Ross_m1
07.08.2013 00:32

Смисъл ако някой отпадне Марибор ли ги замества

Ross_m1
07.08.2013 00:27

A какво става ако Селтик и Динамо Загреб отпаднат или поне един от тях ?

shifter_fd
07.08.2013 00:52

Да, но при две изненади - на Селтик и на Динамо Загреб, тогава става мешана скара и евентуални съперници, ще са и Легия и Аустрия Виена, като цяло нито един не е толкова лесно преодолим, но невъзможно няма.

shifter_fd
07.08.2013 00:49

В петък от 13 ако не се лъжа.

Ross_m1
07.08.2013 00:49

THANKS значи Austria Wien е отбора ,който дебне за евентуална изненада на Селтик или Забреб.

ivanrealmadrid1
07.08.2013 00:42

на коя дата е жребия ?

shifter_fd
07.08.2013 00:37

Този, който е с най-висок коефициент от Марибор, Лудогорец, Шахтьор Караганди, Легия (или Молде), Елфсборг (при евентуално отстраняване на Селтик), Австрия Виена (или Хафнарфьордур), отива в групата на поставените Това са коефициентите за този кръг на Шампионския поток : UEFA Champions League third qualifying round – champions route 1 FC Basel 1893 (SUI) 59.785 2 Celtic FC (SCO) 37.538 3 FC Steaua Bucureşti (ROU) 35.604 4 APOEL FC (CYP) 35.366 5 FC Viktoria Plzeň (CZE) 28.745 6 GNK Dinamo Zagreb (CRO) 25.916 7 FK Partizan (SR*cool* 17.425 8 FK Austria Wien (AUT) 16.575 9 Legia Warszawa (POL) 13.650 10 FC Sheriff (MDA) 11.533 11 NK Maribor (SVN) 9.941 12 IF Elfsborg (SWE) 8.125 13 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 8.075 14 Molde FK (NOR) 7.835 15 FC Dinamo Tbilisi (GEO) 5.333 16 FH Hafnarfjördur (ISL) 4.083 17 PFC Ludogorets Razgrad (BUL) 3.450 18 FC Shakhter Karagandy (KAZ) 2.941 19 KS Skënderbeu (AL*cool* 2.833 20 JK Nõmme Kalju (EST) 1.191

aa2
07.08.2013 00:34

А стига бе, аз от 100 години чакам да видя Селтик в България, а ти ми говориш да отпаднат...стига, караш ме да се чувствам наранен!!! *cry**cry* Майтапа на страна, мисля, че Марибор ще ги заместят, ако някой от по-големите отпадне.По-вероятно е това да бъде Загреб, но и за нас не е много сигурно, че ще продължим.Все пак каквото и да стане се надявам на добър жребий за Лудогорец и групите на ШЛ, разбира се!!!

kristianoooo
07.08.2013 00:30

утре играят пак и те не са най страшни.

StoyanovKST
07.08.2013 00:26

Евала на момчетата, бориха се и сега са там, кудето искаме да бъдат! Едно голямо браво и каквото и да направят в ЛЕ няма значение. Направиха крачка напред за тях и българския футбол, което е много *smile*

Ross_m1
07.08.2013 00:23

Значи имаме три сигурни евентулани съперници :
Basel
Steaua Bucuresti
Viktoria Plz
Ако не се получи изненада Селтик и Загреб се присъединява към групата от 5 поставени.

Hristian96
07.08.2013 00:16

Сега е ред на Ботев Пловдив Успех и на тях

kermo
07.08.2013 00:15

Със сигурност Лудогорец ще избегне Фенербахче,Арсенал,Милан,(Лион-Нордселанд),Шалке и Зенит...

RMcF_
07.08.2013 00:22

Кермооо, това е супер ! Мерси за инфото олекна ми ... *confused*

ppetrof
07.08.2013 00:09

аз си мисля че Марибор няма да е лош съперник,а и може Безяк да се отпуши срещу своите сънародноци

simon_66
07.08.2013 00:15

Няма как да играем срещу Марибор по простата причина,че и те ще са непоставени като нас.АПОЕЛ отпадна,което означава,че Динамо Загреб може да ни е евентуален съперник,стига да отстрани Шериф.Естествено има и много сериозни отбори като Пилзен,Стяуа и Базел,но вече видяхме,че нмяа невъзможни неща.Успех Лудогорец и в плейофите!!!

RoSKo0o0
07.08.2013 00:09

Пичове... говорите наизуст. Чакайте къде видяхте Загреб или Селтик да са се класирали, че ги слагате в плей-офите? Селтик се измъчи едвам едвам с Елфсборг у дома 1-0. Загреб пък едвам победи Шериф у дома 1-0... чакайте... Разбирам за Пилзен, че е на плейофите след 0-4 като гост, ама вие малко прекалявате. Топка е ... естествено, че са фаворити, но не са се класирали. Резултатите им от първите срещи са доста коварни...

Zlos7in
07.08.2013 00:08

Базел, Стяуа Букурещ, Виктория Пилзен,Селтик и Динамо Загреб това са евентуалните съперници на Лудогорец!

respect_kn
06.08.2013 23:59

Браво момчета! Напълнихте ми сърцето радвах се като малко дете и не спрях да крещя от радост един много емоционален момент. Радвам се че и късмета беше с нас !

RoSKo0o0
06.08.2013 23:59

Първите пет шампионски отбора, които се класираха за плейофите са: Лудогорец, Стяуа, Марибор, Шахтьор Кара(бла-бла) и Базел.

Ross_m1
06.08.2013 23:57

Защо има 15 срещи в трети кръг не трябва ли да са 20 ?
В Четвърти квалификационен кръг се играят 10 срещи и доколкото знам не може да играем с Лион , Фенербахче има и още три отбора които незнам кой са ,може би Псв

KingGeorge
06.08.2013 23:56

На някой друг да му се иска да се паднат на плейофа с Динамо Загреб? *smile* Мисля, че имат хубавичко да си връщат.

BGB5
06.08.2013 23:56

Лудогорец ще играят срещу Базел , Селтик, Стяуа , Виктория Пилзен или Загреб това са евентуалните съперници

RMAD1902
07.08.2013 00:10

Подкрепям те за Динамо а дано да са те да ги смажем те са трагични само в защита и това е хубаво има бързи от нашите ще ги смажат


07.08.2013 00:08

Дано Загреб да.Имаме да си връщаме а и без това май наистина те са най зле

shifter_fd
07.08.2013 00:07

Вариантите са и с други отбори с по-ниски коефициенти, защото ти набързо класира Селтик и Динамо Загреб напред. Да - вероятно е да си вземат мачовете, но знаеш ли какво може да стане. Мен ако питаш, по-добре и Шериф да отстрани Динамо и Елфсборг да бие Селтик, та влизаме в Шампионски поток с доста равностойни съперници. В петък ще видим какво ще става.

MaLkO_LuD94
07.08.2013 00:05

Значи Загреб са най-добрия вариант *thumb_up* А Селтик и Базел са кошмари направо *confused* Дано се паднат Загреб те са просто трагични убеден съм че при евентуален сблъсък с тях Лудогорец ще им го върне тъпкано *thumb_up*

BGB5
07.08.2013 00:02

Да Апоел отпаднаха днес от Марибор

RMAD1902
07.08.2013 00:00

Не може арсенал шалке лион и т.н няма как евентуално като влезем в групите може да сме с някой от тях

MaLkO_LuD94
07.08.2013 00:00

Сигурен ли си че на мястото на Загреб не са Апоел ?


07.08.2013 00:00

Незнам Стяуа или Загреб май най-добре въпреки че е много трудно да се каже

BGB5
06.08.2013 23:59

Те са в друг поток на нешампиони.

RMAD1902
06.08.2013 23:59

Петък ще е ясно всичко в 13:00 започва жребия само не знам ще го предават ли по телевизията

Ross_m1
06.08.2013 23:59

Сигурен ли си ?

red_army_10
06.08.2013 23:58

Точно така, това са възможните варианти. Стига сте слагали Арсенал, Шалке, Лион и т.н. до Лудогорец, онези отбори не са от шампионския поток!

BGB5
06.08.2013 23:58

Да само тези 5 са възможните.

tagen
06.08.2013 23:57

а съперници като арсенал , шалке в коя група са ?


06.08.2013 23:57

Само тези 5-те ли са възможни дано се паднат Загред и да им го начук*ме този път

Tommy_Vercetti
06.08.2013 23:56

дано да ни се падне арсенал или ФК Ганджа

Tommy_Vercetti
06.08.2013 23:55

браво на лудогорец, гората е луда то си е в името лудо за луда и горец за гора - луда гора, много яко са го измизлили нали

shifter_fd
06.08.2013 23:53

Не беше това играта на Лудогорец и с много късмет успяха даже и да бият. Този път имахме ние шанса при фрапантни положения да не допуснем гол. НА няколко пъти беше голяма обърквация в наказателното поле, но като цяло си играеха спокойно и със самочувствие момчетата. Браво! И естествено да не изпусна за пореден път да отбележа, че тоя Безяк е страшно некадърен футболист и нямам идеи защо досега не е закупен още един нападател, като явно Платини още бая време ще лекува контузия.


07.08.2013 00:06

Ти пък щом си много интелигентен изразяваш се като някой даскал май си от тези които само говорят а сърцето в гащите

shifter_fd
06.08.2013 23:58

За малко да си помисля, че си пропуснал тази тема, защото надали коефициента ти на интелигентност те предразполага към какъвто и да е смислен коментар. Сипи си едно голямо топло мляко и си лягай, че майка ти ще ти се скара ако те види буден толкова късно *wink*

RMAD1902
06.08.2013 23:55

Важното е че продължиха и сега не е важен съперника важното е момчетата да играят силно и да ги смажат и те си бяха дошли да направят един х ама хубаво е че биха и не се стреснаха


06.08.2013 23:55

Аве ти що не станеш коментатор ве и без това си уникално дървен философ.

martinski8447
06.08.2013 23:51

Имаше моменти на паника, но като цяло Лудогорец стояха много добре. Естествено имаше и доста голяма доза късмет, но пък миналата година нямаха срещу Загреб. Радвам се за българския отбор и ми е жал за Левски и ЦСКА....

GaLaxY94
06.08.2013 23:49

Значи до колкото знам лудогорец вървят в потока на Шампионите и ще играят срещу отбор който е шампион на дадена страна за сега от днес излизат два отбора: Марибор и шахтьор караганди!

extol
06.08.2013 23:47

УСПЕХ на БОТЕВ в четвъртък! Умирам от желание да гледам БГ отбор във вторник/сряда и в същото време в четвъртък!

babavuna
06.08.2013 23:47

Много съм щастлив, че български отбор отново прави мини пробив в Европа, но това е единственото положително нещо. Кошмарен мач, кошмарно съдийство! Не знам по каква причина извади Иван Стоянов и Марселиньо напуснаха, а не Безяк. Класирането си беше чист късмет, не че не го заслужаваха заради кошмара от миналата година и добрата игра в Разград, но днес беше доста жалка картина мача. Няма да говоря за това колко са българите в отбора. Уникален мач на Влади Стоянов. Евала за представянето, ако не беше той, не знам какъв щеше да е резултата;

dehumanization
06.08.2013 23:47

МОМЧЕТА КОИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА НАШЕНЦИ ? ще съм благодарен ако някой ми отговори. *smile*

genchooo
06.08.2013 23:49

Селтик, Динамо Загреб, Виктория Пилзен мисля че това са сериозните имаше и още някой отбори

MaLkO_LuD94
06.08.2013 23:49

Селтик,Стяуа,Пилзен,Апоел и Базел но не съм сигурен *thumb_up*

Ross_m1
06.08.2013 23:46

Някой знае ли кой са евентуалните съперници

marioooooooo
06.08.2013 23:46

Незнам как да го опиша този мач тази вечер.Скъсаха се да пропускат Партизан.Те сами са си виновни донякъде и късмета беше на наша страна.Честито на Лудогорец и на техните фенове,изобщо на всички българи който гледат футбол.Се пак тук в този мач правилото в футбола отново се видя,че ако не вкарваш ще ти вкарат.На мен лично много ми се гледа БГ отбор в ШЛ както беше през 2006/2007.Дано Лудогорец да извади късмет при жребия.Дано следващите 2 мача ни донесат същия късмет както тази вечер!!

kt 9797
06.08.2013 23:45

Браво на лудогорец,Сега остана и Ботев да хвърли бомбата в Германия.Успех на наште !!!!*beer*

luiz_lfc
06.08.2013 23:45

Браво на момчетата страхотен характер честито на всички Българи а който казва че дузпа нямаше не е истински Българен. *smile*

Don_Matthew
06.08.2013 23:44

Едно голямо БРАВО на Лудогорец! Започват да се случват хубави неща с българския футбол!

holigan4e
06.08.2013 23:43

Браво на нашите ! Съвсем заслужено победиха *wink* Тия Партизан не са кой знае какво *wink* Дано Лудогорец продължат с добрите изяви и да стигнат много по - напред !

madridistaaaaaa
06.08.2013 23:42

Браво на Лудогорец,гордостта на България.Невероятни са и се гордеем с тях!!

MeToDueB
06.08.2013 23:42

Тактически добре изигран мач без много риск, но имаше моменти на напрежение, това не беше истинския Лудогорец, но целта оправдава средствата. Играха като български отбор, не със съила който наложиха, но не направиха гаф, съдбата най-накрая не им обърна гръб, справедливостта възтържествува за миналата година, в крайна сметка си мисля, че нямаш дузпа, но писах са сраведливостта и всъщност ЛУДОГОРЕЦ е минимум в Ле българи, сз се радвам много !!!

gang_related
06.08.2013 23:41

Браво на Лудогорец! ЕВАЛА!!! Така се представя България на ниво!! Прехвалените Партизан се видя, че не са толкова страшни! Някой знае ли кой ще е евентуален съперник в плей-офите или още не се знае?

STAMATOV
06.08.2013 23:41

Едно голямо евала на момчетата, бориха се много мъжки!Честита Победа!!!

BrendanLFC
06.08.2013 23:40

Пичаги, айде честито, само да попитам сега направо в групите на Шампионската Лига ли са или ще има още някакъв мач и срещу кого ако може да ми кажете *smile*

fen09
06.08.2013 23:43

Ще се играят Плейофи, в петък се тегли жребият.. *smile* БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ сега след и БОТЕ ПД да ни зарадва !! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!

RMAD1902
06.08.2013 23:40

Бравоооооооооо момчета това е лъвския дух сега да се надяваме и другите два мача да смажете евентуалния съперник тежко ще е

genchooo
06.08.2013 23:40

Едно голямо БРАВО на Лудогорец, показаха как трябва да се представя България!

aa2
06.08.2013 23:39

Бравоооо!!!Благодаря на Лудогорец, че измъква малко по малко името на България от лайната.
Айде сега да чуем хората, които след 1-я мач в Словакия псуваха футболистите на ''Зелените'' и казваха, че пак ще отпаднат безславно.Браво на нашите!!!

Absolado7
06.08.2013 23:38

Как ми се иска целият отбор да е от български момчета

extol
06.08.2013 23:37

И после пак някой да ми говори как мини-перучката е по-добър от Влади Стоянов....

genchooo
06.08.2013 23:42

Нали.. Владо е машина!

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:37

Честито на лудите , между другото никаква дузпа *lol**lol* чак и червен картон , съдията пиян ли беше ... ама той пък е ирландец *joking*

Absolado7
06.08.2013 23:52

Това да се чува. *thumb_up*

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:49

а ти как реши , че не се радвам *smile* мислиш ли че не искам да видя БГ отбор в ШЛ ... силно се надявам и разбира се имам предпочитания с кой да се паднат *joking*

RoSKo0o0
06.08.2013 23:46

Не, хич не го изблъска. Той реши да се метне 2 метра по-напред след като топката беше на крака му хахаха

Absolado7
06.08.2013 23:45

Защо просто не се радваш,че нашият отбор победи? *smile*

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:44

и ми го казва фен на Арсенал ... айде стига пристрастия

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:43

това не беше дузпа , камоли червен .. не го казвам със злоба просто така мисля , аз лично избутване не видях както и да е

TooClosee
06.08.2013 23:43

Това с дузпата на Дрогба, няма нищо общо с тази на Лудогорец!

extol
06.08.2013 23:40

Същата ситуация??? Пасът към Дрогба беше по въздух и двамата, той и защитникът, стояха статични и Дрогба се свлече просто на земята защото беше подпиран от защитника. Тук имаме нахлуване на скорост, Безяк има предимство в позицията и преди да играе с топката е избутан. Извинявай много, но да твърдиш, че това са подобни ситуации, трябва да означава, че разбираш от футбол колкото баба ми, която си бере доматите на село. *wink*

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:38

точно ти оня ден рева за Дрогба , което е същата ситуация и в двата случая нямаше дузпа (мое мнение)

extol
06.08.2013 23:37

Как да няма дузпа бе, бутане отзад с лявата ръка пред голлинията... ти си май пияният!

GaLaxY94
06.08.2013 23:35

84 минута при атака по десния фланг си викам, ай дано една дуспа за Лудогорец и други ден един червен картанон за Щутгарт да се зарадваме и ние малко ! И ето чудото стана, дан и четвъртък да стане това което казах ! *smile* ЛУДОГОРЕЦ !

Anders0n
06.08.2013 23:34

Разград покорява Европа! *joking* *cigarette*

Kings_5
06.08.2013 23:33

Честито на Лудогорец, заслужават да се класират напред. *smile*

MaLkO_LuD94
06.08.2013 23:33

Ще имаме отбор в групите супер *beer*

MaLkO_LuD94
06.08.2013 23:41

Те ще играят в групите дали в тези на ЛЕ или в тези на ШЛ ще видим но е сигурно че ще имаме участник там *thumb_up* А при един приемлив жребий е напълно възможно влизането в ШЛ *thumb_up*

ivanrealmadrid1
06.08.2013 23:37

чакай ,... има още 2 мача не се знае , ще ги урочасаме

futbolista123
06.08.2013 23:32

урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа 0-1 аиде българи юнаци

Crissstiano
06.08.2013 23:31

Браво бе лъвове,очаква ви голяма подкрепа в Бургас .

extol
06.08.2013 23:31

Как треперя в момента... нз какво му е на тренера им *lol*

Deco_Sneijder
06.08.2013 23:31

БРАВООООООООО НАЙ НАКРАЯ КЪСМЕТА НИ СЕ УСМИХНА И НА НАААААААААЗ! ОТИВАМЕ В ЕВРОТУРНИР ВЪПРОСА Е КОЙ *smile*

kristianoooo
07.08.2013 00:22

ГОЛЕМИИИИ ЛУДОГОРЕЦЦЦЦЦ НАЙ СЕТНЕ СМЕ ТАМ КЪДЕТО НИ Е МЯСТОТО!!! никъв късмет не е брат ние ги смазахме и в двата ма4а особено в първия тогава тотално ги смазахме имаше и моменти второто когато потреперихме но това е нормално като гост.

RMAD1902
06.08.2013 23:31

гооооооооооооооооооооооооооооооооооол

Nanas18
06.08.2013 23:30

браво бе Лудогорец. айде напред към ШЛ

gringo98
06.08.2013 23:30

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!

kaizerabg
06.08.2013 23:30

ДУЗПААААА !!!! Айде довиждане Партизан !!!!!!!!!!!!

RMAD1902
06.08.2013 23:30

айдееееееееееееееееееееееееееееееееееееее дузпа

Nanas18
06.08.2013 23:28

100% ще получАТ гол към края на мача

chelseaa1905
06.08.2013 23:28

Хайде малко остана момчета само да няма гол в 90-та минута.

extol
06.08.2013 23:26

Пак почнаха да лежат мишоците, няма да се учудя ако пак заради това загубят.... нерви не ми останаха с тоя мач....

genchooo
06.08.2013 23:26

Целия съм изтръпнал айде още 7 минути

Deco_Sneijder
06.08.2013 23:22

С тая игра за съжаление много трудно ще стане да не кажа няма...миналата година се повтаря но този път в 3-ти кръг.Вижда се че лудогорец не е слаб отбор,просто това затваряне,тоя страх ще им изиграе лоша шега.2-ото са по слабия отбор то е видно,грешни пасове,плаха игра,това не води до нищо добро и ако не е Стоянов да сме изгубили надежди отдавна,все пак стискам палци за равенство,те могат *smile*

MaLkO_LuD94
06.08.2013 23:21

Трябваше Лудогорец да играят за гол в тоя мач сега последните 15 минути ще са адски тежки *confused* Дано удържат и да имаме поне един участник в групите *thumb_up*

genchooo
06.08.2013 23:21

Казах ви накрая много се шашкаме и няма да се очудя да стане 1:0, все пак дано се задържи 0:0 *cup*

RMAD1902
06.08.2013 23:19

лоша работа това много паника.. давайте момчета не се давайте на тез

Anders0n
06.08.2013 23:18

Пак почнахме путкенската да играем!!!! :@

chelseaa1905
06.08.2013 23:16

Последните минути нещо Лудогорец се отпусна.

genchooo
06.08.2013 23:14

Вместо дузпа, жълт картон за симулация *surprized*

Anders0n
06.08.2013 23:10

Само да няма гол пак в 90+ ...

genchooo
06.08.2013 23:14

И аз имам такова гадно чувство, просто се панираме на края *scared*

BuTaMuH_C
06.08.2013 23:11

ако има дано да е за Лудогорец *wink*

chelseaa1905
06.08.2013 22:52

Публиката на Партизан е била много шумна и луда ли?По това което гледам по трибуните, половината места са празни а 5% от хората само пеят някакви песни.

RMAD1902
06.08.2013 23:04

няма как да се сравняваме с тях те са луди и при загуба са там а ние бойкотираме ако сме заедно и на мач ходим по 15 20 000 ще е супер тогава може би онез безхаберници ще се стегнат

chelseaa1905
06.08.2013 23:02

Една агитка на Левски,Цска или Ботев ще им разкатае фамилията!

RMAD1902
06.08.2013 22:54

ми той стадиона е 30 000 да кажем 18 000 да има и си пеят техните песни

Mesut213
06.08.2013 22:43

Не, че нещо ама и 1 човек не видях да напише както трябва името на Стяуа *lol* .Както и да е важното е Лудогорец да продължат напред, но не трябва да пазят резултата това им изигра лоша шега миналата година, сега пак ... Вижда се, че на отбора от Разград му липсва опит в европейските турнири, но все пак, когато играеш с желание и хъс това няма значение. Нуждаят се само от 1 гол *smile* .

BuTaMuH_C
06.08.2013 23:05

по името ти съдя,че си от турски произход (не те обиждам).....искам да ти кажа,че е хубаво,че подкрепяш българския отбор,защото знаеш някои турци как плюят по България и сега ако обичате не ми казвайте Лудогорец са турски отбор не са български...БЪЛГАРСКИ отбор са,стига с тези прякори като рязани бургии и такива глупости,та това ни е един от най-добрите отбори заедно с Ботев и те ни представляват в Европа в момента,така че да им се радваме и да ги подкрепяме кой както може...в България има турци,но щом живеят тук са българи,имат българско гражданство и трябва да уважават българските отбори както ти правиш *smile*

RMAD1902
06.08.2013 22:48

Точно така остави сега румънците мисли за нашите победа над гадните сърби *smile**goal*

Mesut213
06.08.2013 22:47

А на Суахили как се пише ? Няма значение как се пише на Английски, след като сме в Български сайт, но както казах това няма значение, важното е Лудогорец да продължат напред !!!! *wink*

RMAD1902
06.08.2013 22:45

На английски се пише Стеауа на Български е Стяуа пич все пак гледам румънското първенство как сме го писали?

petko9305
06.08.2013 22:27

На мен ли ми се струва или съдията гледа да свири в полза на Партизан?

RMAD1902
06.08.2013 22:29

не що да свири за мръсните сърби ся ще им набучат през второто нашите

john_doe
06.08.2013 22:15

Пак да питам ако ги отстраним кой е следващия

RMAD1902
06.08.2013 22:21

чакай първо да ги отстраним пак ще видим жребия петък мисля че беше не е важно кой е важното е да играят силно и към групите

Kings_5
06.08.2013 22:20

Ще има жребий за плейофите.

Gopcho
06.08.2013 22:17

Ще се разбере, още не се знае кой ще е точно.

Deco_Sneijder
06.08.2013 22:10

Айде да си осигурим участие в евротурниритеее,Лудогорец продължава,вярвайте Българи! *smile*

RMAD1902
06.08.2013 21:54

Е ваньо закъсня моето момче жалко давай лудогорец!

Gopcho
06.08.2013 21:48

Къде подяволите се намираше Кейсара *lol*

_beroe_
06.08.2013 21:32

Мача е тв7, току що свършиха онези кухите лейки и сега дават реклами.

futbolista123
06.08.2013 21:28

мерси много защото прочетох програмата и не пишеше нищо за мач но явно са имали грешка

marioooooooo
06.08.2013 21:27

Айде успех на Лудогорец.Дано не тръгнат да пазят резултата ами да натиснат от самото началото,защото нападението е най-добрата защита.Нека да победят тази вечер и в 3тия крг каквото дойде.Ако паднат отиват в групите на ЛЕ,което също е добре *smile*)

futbolista123
06.08.2013 21:10

по коя тв ще дават мача маи няма да е по тв7

RMAD1902
06.08.2013 21:31

да пич 21.45 Шампионска Лига, пряко: Партизан (Белград) - Лудогорец (Разград)/квалификационен мач-реванш/

extol
06.08.2013 21:26

Сигура? В програмата не го пише, а сега дават тея малоумните мис българки??

RMAD1902
06.08.2013 21:16

Точно по тв7 е мача

respect_kn
06.08.2013 20:49

Всичко си зависи от Лудогорец, ако пазят резултата ще им го сложат. Трябва да играят със сърце и желание иначе не ги виждам. Успех на Лудогорец, дано ни дадът повед да се гордем и да мечтаем,да влязат в групите на ШЛ. Защото е друго да гледаш всяка година чуждите отобри и е друго да видиш Български отбор сред най-добрите *smile* Успех Лудогорец, сега цяла България е с вас ! Накарайте ни да се гордеем!

miro211
06.08.2013 18:47

Няма да е никак лесно да не се заблуждаваме. Вижте само Партисан как натисна след отбелязването не вторият голя за Лудогорец. Много ми се иска Лудогорец да бие 1:0 2:0 3:1 3:2. Дано стискам палци и на краката!

RMAD1902
06.08.2013 18:52

1-3 ги смазваме и да си ходим с шампанското в ръце късмет и да викаме за тях

fulham_fen
06.08.2013 16:22

До коментар [#40] от darkway:

Има поток от шампиони и поток от нешампиони Лудогорец няма как да се паднат с Милан или Арсенал

Anders0n
06.08.2013 16:22

Преди 3-4 години ако някой ми беше казал,че отбор от Разград ще играе в Шампионкса Лига щях да се смея с глас ;д но сега това е реално постижима цел,всички трябва да ги подкрепим!

katal0neca
06.08.2013 16:10

Ако Лудогорец победят довечера 100% ще бъдат участници или в ШЛ или в ЛЕ, защото ако продължат и победят в плейофа ще са в групите на ШЛ, а ако паднат на плейофа отиват в групите на ЛЕ, така че УСПЕХ! *beer*

marioooooooo
06.08.2013 15:48

Искам да попитам има ли някой някаква представа дали тази вечер Иво Иванов ще играе за Партизан.Или вече е подписал с Верона??

Messi9818
06.08.2013 15:50

Иво Иванов няма да играе той е в Берое и няма да ходи във Верона,а Иван Иванов ще играе още не е подписал с Верона*wink*

MeToDueB
06.08.2013 14:58

Ако Лудогорец стигнат до групи, ще ходя да ги подкрепя, те са български отбор (при положение, че играят в София разбира се), заслужават го, те играят футбол, който всичките ни останали отбори да съберат най-добрите играчи, пак няма да играят с такъв стил, те играят с фантазия, играят красиво и на мен ми пълнят душата, без значение, че съм фен на друг отбор, в Европа съм техен фен, те са българи и са единственото стойностно (Ботев също е достоен), не са като Левски .. те ми скъсаха нервите, гаси пропадналите пичове .. има разлика

fulham_fen
06.08.2013 14:51

Aко отстранят Партизан те ще могат да играят единствено на националния стадион само той има лиценз от ШЛ за мачовете след 3-тия кръг. Успех Лудогорец !

puma07
06.08.2013 14:49

партизан-лудогорец 0-2,може и повече,гробарите трябва да нападат,а лудогорец трябва да ги укроти на контри

RMAD1902
06.08.2013 14:44

Белград е зелен бой на сръбските кучета стоянов да ги изкърти с бомби от 20 метра

John_Jameson
06.08.2013 14:41

Зелените момчетааа!!!! Гората е с тяяях !!!! *lol* Хайде Лудогорец, разбийте Партизан!!! Можете!!!! *tongue* *beer**beer*

_real_md_
06.08.2013 14:02

според мен 6те продължим след равенство 1;1 само лудогорец

iulkata77
06.08.2013 13:55

Хайде Лудогорец пожелавам ви късмет смачкайте кучите сърби 1-2 за зелените *goal**goal*

Messi9818
06.08.2013 13:53

хайде мощно напред..днес няма Левсари няма ЦСКАри..всички сме зелени..днес всички сме за БЪЛГАРСКИЯ ТИМ..както и утре..айде Лудогорец напред...от мен залагам на точен резултат 1-1*smile*

Hristian96
06.08.2013 13:46

Вие добре ли сте ве?? разбира се,че Лудогорец ще бие... 2-0 или 3-0

cska_sofia21
06.08.2013 13:35

Лудогорец са по-класния отбор, и според мен няма да имат проблем да елиминират Партизан *smile* 1:3 от мене *smile*

Peci_lom
06.08.2013 13:32

А с кои отбори е възможно Лудогорец да играе плейоф ако отстрани Партизан?

RMAD1902
06.08.2013 16:54

лион милан арсенал не може да играят с лудогорец ти не си в час момчето много си е в час първо се замисли за футбола и провери малко кой са вероятните съперници на лудогорец такива като стеауа динамо по става *smile*

Messi9818
06.08.2013 16:33

от всички където изброи,те ен са шампиони ан страните си и няма как Лудогорец да се срещнат с тях*wink*

bambambam
06.08.2013 16:26

такива като тебе разбирачи, които незнаят за какво става на въпрос по добре да си мълчат защото ставаш от смешен какъвто си явно още по смешен *cards*

darkway
06.08.2013 16:12

" Най-трудните които могат да им се паднат са Базел, Селтик, Стяуа, АПОЕЛ, Виктория Пилзен и Динамо Загреб." Ти нещо не си в час ??? Май забрави някъде lion, arsenal , schalke , Milan , PSV , P.Ferreira , Zenit , Real Sociedad и др. отбори които играят директно от плейофа или според теб Лудогорец са поставени и ги пропускат хахахаха. Успех срещу Партизан на Лудогорец.

Messi9818
06.08.2013 13:54

АКО продължим искам да ни се падне Динамо Загреб,но съм сигурен че този път няма да ни изравнят в 92 мин. и няма в следващия мач да ни бият след изтичането на продължението*wink*

vanko_liverpool
06.08.2013 13:53

Ако продължим, искам да се паднем с/у Динамо Загреб. Искам да си го върнем на мръсните хървати за нечесната загуба*evil*

peshobg
06.08.2013 13:48

Най-трудните които могат да им се паднат са Базел, Селтик, Стяуа, АПОЕЛ, Виктория Пилзен и Динамо Загреб.

RMAD1902
06.08.2013 13:41

няма информация още но ще има съперници като базел фенербахче стеауа и други който продължат и ако тези три тима продължат и те са евентуални

petko9305
06.08.2013 13:22

Ако Лудогорец вкарат 2 гола ще затруднят доста отбора от Партизан.

bambambam
06.08.2013 13:19

Хайде CrazyForest покажете пак тази игра , която можете най-добре.Искам да гледам поредния красив европейски футбол от вас - УСПЕХ!

ivanrealmadrid1
06.08.2013 13:18

абе ако стане това да влязат в групите ... пак ли ще играят на техния стадион ? или на националния не съм запознат с лицензите . щото ако случайно влязат, ще дойде някои голям отбор и 8000 места наистина си е добре за Разград , но за мач от ШЛ няма да е достатъчно

ReliableLive
06.08.2013 13:22

Техният стадион няма лиценз за плейоф,така че ако отстранят Партизан е много вероятно да играят в Бургас,а ако влязат в групите може би в София.. По темата успех на Лудогорец, всичко което направиха до тук ме кара да съм горд.Да не летим из небесата дори едно класиране в групите на ЛЕ ще е много голямо постижение.. Успех и ако и Платини да се оправя по-бързо че този Безяк не ме кефи как играе

RMAD1902
06.08.2013 13:20

По вероятно на националния понеже европейските отбори имат големи изисквания и няма да дойдат 100 фена лиценза си го имат и от уефа мисля че ще приемат тези мерки да се играе в софия

RMAD1902
06.08.2013 13:16

Победа за Лудогорец искам да помоля всички ама всички да не ми се правят на важни а да подкрепят Българския отбор да няма цскари левскари кой са турци щом играят в България Българи са мощтно подкрепа!

Tott3nhamHo7spr
06.08.2013 13:11

Този мач е най-важният за отбора в цялата му история...Дано да победят и да се класират за плейофите...УСПЕХ

RMcF_
30.07.2013 22:40

Дано да зарадват феновете си, а и нас БЪЛГАРИТЕ ! *smile*

holigan4e
30.07.2013 22:29

Еми да ..много хора ще искат да видят как Партизан ще врят в Разградския Казан хахаха 3-0 за Лудите

london_is_red
30.07.2013 20:08

Сега е важно да направят добра атмосфера на мача.

london_is_red
30.07.2013 20:08

Браво! Но е нещо напъно нормално- трети предв. кръг на ШЛ.

chelseaa1905
30.07.2013 19:01

Лудогорец Арена 8 000 седящи места.Едва ли е било трудно да се напълни този стадион.

aa2
30.07.2013 20:50

И 200 да са важното е да подкрепят отбора си като 100 000.Дано успеят да отстранят сърбите и най-накрая да гледаме български участник в Европа до нова година(поне). *smile*

ApricotGarden
30.07.2013 19:24

За град със сравнително малко население по-голям стадион би бил излишен.