Пирин Благоевград празнува 40 години от влизането в "А" група

15:40
Пирин Благоевград празнува 40 години от влизането в "А" група
Тържествено награждаване и демонстративен мач в чест на четиридесетата годишнина от първото влизане на Пирин Благоевград в "А" група ще се проведе в събота (3-и август), от 18:30 на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, съобщиха от благоевградския клуб.

Събитието ще започне с официално награждаване на ветераните на благоевградския футбол от преди четири десетилетия със значки на БФС и почетни плакети. След това ще се състои и футболен двубой между настоящите състезатели на клуба и играчи от близкото минало.

Ръководството на клуба официално кани всички привърженици на зелената идея да присъстват за да уважим заедно хората, които дадоха началото на легендата за орлетата от Благоевград и техния спортен дух.

Междувременно настоящият отбор на Пирин ще изиграе две контроли тази седмица. Първата е утре от 18:00 на стадион Осогово в Кюстендил срещу местния Велбъжд, както и Пирин (Бл) участник в Югозападната трета дивизия. Двубоят може и да е с по-късен час, ако температурите бъдат особено високи. В петък от 10:30 ще бъде и първата контрола за зелените на собствен терен, когато момчетата на треньора Йордан Самоковлийски ще срещне Гигант Съединение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация