Трезеге напуска Юве през лятото

09:50
Трезеге напуска Юве през лятото
Ювентус вероятно ще се раздели с нападателя си Давид Трезеге след края на сезона. Слуховете, че французинът ще напусне "старата госпожа" битуват от доста време, а шефът на "бианконерите" Джовани Коболи Джили съобщи, че при добра оферта от клуба са готови да го продадат.

Голмайсторът влезе в конфликт с вече бившия треньор на тима Клаудио Раниери и прекара почти целия сезон на пейката, а грандът от Торино вече му търси заместник.

"Може да го продадем, ако получим адекватна оферта. За съжаление обаче за момента няма такава, но има и други нападатели, които могат да играят при нас, като Горан Пандев например", каза Коболи Джили.

"Вече имаме договорена среща с ръководството на Юве, на която ще обсъдим бъдещето на Трезеге. Всичко е възможно, но не мисля, че той ще остане. Въпреки това във футбола стават странни неща. Той все още има 2 години от своя контракт и ако не се намери купувач, в което се съмнявам, той ще трябва да остане в Ювентус. Всичко ще бъде решено през следващата седмица", съобщи от своя страна агентът на французина Антонио Клиендо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация