Динамо Тбилиси - Стяуа, загубен

12:49
Динамо Тбилиси - Стяуа, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 23 познати от 27 мача - 85.1% успеваемост

Залог на деня за 30.07.2013 г.



Този сезон грузинският Динамо оформи селекция, която да му даде поне на теория надежди, че може да постигне нещо по-значимо на международна сцена. Домакинският тим разполага с двама испанци, национал на Словакия и головата машина Патрик Воухо дошъл от АЕЛ Лимасол. Грузинците имаха съперник от Фарьорските острови в миналия кръг, който отстраниха с общ резултат 9:2 като показаха добра игра и създават редица положения с лекота, но срещу тим пълен с аматьори. Техните намерения не са свързани с достойно отпадане от надпреварата, а са по-точно насочени към това да се окаже максимална съпротива на средно европейските тимове в квалификациите. Класата на Стяуа на фона на този съперник е безспорно по-голяма, но реваншът е на румънска земя, а там шансовете на грузинците ще бъдат лимитиани. Това следва да значи, че днес домакините трябва да играят на предела на възможностите и ако имат намерения да поднесат сериозна изненада ще им се наложи да заслужат положителен резултат в домакинската си изява. Румънците ще се задоволят най-малко с един гол на чужд терен, а вече споменатата силна атака на Динамо подсказва, че опцията за попадения и в двете врати също е добро решение тук. Все пак Динамо с тези си амбиции и селекция е задължен да не загуби поне мача на грузинска земя.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.62

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimitar326
30.07.2013 20:27

Мишоци вместо да давате минуси кажете вие някой ма4 или сте прекалено малки и неви пускат в Е.Ф

holigan4e
30.07.2013 22:50

Колко трябва да си зле за да пускаш във ЕФ..........коефициентите са им много ниски. бет365 са най-добрите

dimitar326
30.07.2013 18:50

Номе калу- Виктория пилзен 1х; Норселанд- Зенит 1х;ДинамоЗгреб -Шериф х2 това е от мен

holigan4e
30.07.2013 19:51

добре изгубени пари ....от мен *smile*

devic
30.07.2013 17:15

Динамо имаше мач преди 2 дена,ще бъде без Самир и е с нов вратар. главната трибуна ще е празна,няма нищо общо с мача миналата година. няма да го играя само защото шериф са ми много мътни. харесаха ми хендикапа на макаби и пилзен..

kozel4e
30.07.2013 17:34

Макаби да загуби с хендикап - съмнителен мач, трудно