В ЦСКА недоволни от Пифа, търсят му заместник

08:30
В ЦСКА недоволни от Пифа, търсят му заместник
ЦСКА започва офанзива по привличането на нов титулярен вратар за мачовете от евротурнирите през лятото, пише "7 дни спорт". Неубедителните игри на Ивайло Петров в последните срещи са накарали шефовете на "Армията" да му търсят заместник.

"Червените" определено изпитваха проблеми на вратарския пост, а Пифа допусна някой леки голове. През есенния полусезон пък неубедителен бе и Даниел Беконо.

На този етап от клуба са се спрели на няколко имена, които обаче се пазят в тайна. Не е изключено бъдещият страж на ЦСКА да е чужденец. От "Титан" са готови да броят до 300 хиляди евро за качествен вратар.

Младите Венцислав Велинов и Иван Караджов също ще получат шанс за изява по време на лятната подготовка, но поради липса на опит едва ли някой от тях ще намери място в първия състав за новия сезон. Двамата вероятно ще бъдат преотстъпени на други отбори, за да се обиграват, Ивайло Петров се очаква да седне на пейката, а Даниел Беконо почти сигурно напуска ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ultrablue1914
29.05.2009 10:52

Ами да вземат и Еркюл! А в момента натрансферният пазар са още и звездите: Мечо Пух,Патето Яки,Чоко и Боко *thumb_up*

nasran_chorbar
29.05.2009 10:45

Пифа спаси чорбата от изпадане,тия луди ли са?Това е най-добрия играч у ц(*ка бе,отрепки.Буфон ли ше взимате,или Касияс? *joking*